Skip to main content
Fontgrootte: +

Carnavaleske Gezelligheid: Tafelvoetbal Toernooi bij Café Dingus in Heerlen!

Op vrijdag 9 februari staat er een sprankelend evenement op de planning bij Café Dingus in Heerlen: het Carnavals Tafelvoetbal Toernooi! Een gezellige avond vol sportiviteit en plezier, waar iedereen van harte welkom is.

Datum: Vrijdag 9 februari
Tijd: toernooi begint om 20.00 uur

Of je nu een doorgewinterde tafelvoetbalspeler bent of gewoon zin hebt in een leuke avond uit, dit evenement is voor jou.

Het toernooi biedt niet alleen de kans om je tafelvoetbalskills te laten zien, maar ook om nieuwe vrienden te maken en te genieten van de warme sfeer van Café Dingus. Hoewel er geen officiële dresscode is, moedigen we iedereen aan om in een feestelijke bui te komen. Wie weet wordt jouw team wel opgemerkt, niet alleen vanwege je tafelvoetbaltalent, maar ook vanwege je creatieve outfit!

Prijzen: Inschrijfgeld wordt als prijzengeld volledig uitgekeerd.
Sfeer: Warme en gezellige ambiance, carnavalsmuziek

De prijzen voor de winnende teams zorgen voor extra spanning, maar het gaat vooral om het samenbrengen van mensen voor een gezellige avond. De bar zal goed gevuld zijn, en de muziek zal zorgen voor de perfecte carnavalssfeer.

Dus, noteer 9 februari in je agenda en breng je vrienden mee naar Café Dingus voor een avond vol tafelvoetbalplezier en carnavaleske gezelligheid. Het wordt een evenement om niet te missen! Tot dan!


Bekerronde 19-01 afgelast!
New Tournament accepted in Portugal 2024