APR
16

Uitslagen LK

Met dank aan TVC Pipo Boys is de eerste editie van het Limburgs Kampioenschap succesvol verlopen. De uitslagen:

Algemene ronde: 

1. B.Jongen-R.Smeets  2. A.Daenen-N.Daemen  3. H.Habets-D.Smits

Hoofdklasse:

1. T.Bartholome-D.Meentz  2. H.Habets-D.Smits  3. Y.Biermans-R.Hanssen

Overgangsklasse:

1. D.Bemelmans-N.Prickaerts  2.J.Barelds-M.Royen  3. M.Eerens-H.Kesselaer

Eerste klasse:

1. M.Vanaschen-B.Pratillo  2.A.Opstal-M.Frols  3. P.Scheepers-A.Meessen

Tweede en derde klasse:

1.D.Jamin-R.Rondags  2. M.Weller-D.Seuren  3. H.Frissen-P.Brinkhoff

Allen gefeliciteerd!

APR
07

Limburgs Kampioenschap

Er zijn nog veel vragen dus hierbij nog een keer alle info over het LK.

Op vrijdag 15-04 organiseert TVC Pipo Boys i.s.m. Fransen Milieutechniek Landgraaf en de TVB ZOH het Limburgs Kampioenschap. Speeltafel is de vertrouwde Topper. 

Voorinschrijven is mogelijk tot 13-04 en kan door 10 Euro per persoon over te maken naar NL80 RABO 0171700449 t.n.v. Pipo Boys Landgraaf met vermelding van de deelnemers. Inschrijven na 13-04 en op de avond zelf is ook mogelijk maar dan kost het 12,50 per persoon.

Er zullen 1 tot 2 voorrondes gespeeld worden al naar gelang het aantal deelnemers. Daarna volgt de open ronde en de terugvalrondes. De tweede en derde klasse zijn samengevoegd. Prijzengeld: Open Ronde 150/100/50 hoofdklasse 100/75/50 overgangsklasse  100/75/50 eerste klasse 100/75/50 en de tweede klasse 75/45/30.

Locatie is cafe 't Str√∂atje, Eygelshovenerweg 4, 6374 KC in Landgraaf. Inschrijven kan van 19.00 tot 19.45 uur waarna het toernooi door de beschermvrouwe van de ZOH ,staatssecretaris V.Heijnen, geopend zal worden! 

MRT
07

Regels

Er zijn veel vragen over de regels waarmee we vrijdag gaan starten. De nieuwe regels blijven geldig. Dit betekent dat er nog steeds een loting kan plaatsvinden voor een vierde koppel indien noodzakelijk. Ook is het nog steeds zo dat indien men met twee koppels een wedstrijd speelt er geen boete volgt.

FEB
26

Wedstrijdprogramma (her-)start competitie

Het definitieve wedstrijdprogramma voor de (her-)start van de competitie is bekend! Je kunt het bekijken via Competitie --> Zuid Oost Hoek in het menu van deze website.


Zoals al eerder gecommuniceerd starten we weer met tafelvoetballen op vrijdag 11 maart.

FEB
18

Aanmelden herstart competitie

 Nu de regering groen licht heeft gegeven wordt op 11 maart a.s. de competitie van de ZOH weer hervat. De eerste helft vervalt en we gaan proberen een halve competitie af te werken in de resterende tijd. We eindigen zeer waarschijnlijk op 10 juni. De promotieregeling blijft van kracht en dit betekent dus dat de kampioenen promoveren. In de overgangsklasse promoveren de nummers een en twee.

Om alles in goede banen te leiden verzoeken wij de verenigingen om zo snel mogelijk, doch uiterlijk vrijdag 25 februari, te melden of ze wel of niet meedoen met het restant van de competitie. Dit kan bij de bestuursleden vermeld op deze site. Dit is nodig om te bepalen of het schema moet worden aangepast.

Op financieel gebied zal er een compensatie komen voor degenen die zich oorspronkelijk al hadden aangemeld voor de normale competitie. Na de competitie zal de overschrijvingsperiode duren tot en met 31 juli.

Het bestuur hoopt op deze manier het tafelvoetbal weer op gang te krijgen. We zijn ons bewust van het feit dat niet iedereen tevreden zal zijn maar het is nu eenmaal onmogelijk dat te bewerkstelligen.

Wij wensen iedere deelnemer een leuke en sportieve competitie!

FEB
15

Competitie

Vanavond zal bekend worden gemaakt dat de meeste beperkende maatregelen vervallen. Naar verwachting zal per 25 februari ook een einde komen aan de coronapas en hoeven de cafes niet meer eerder te sluiten. Het heeft dan ook onze voorkeur om weer met de competitie verder te gaan na deze datum. In welke vorm we verder kunnen zal z.s.m. bekend worden gemaakt. Elke vereniging zal hierover worden ingelicht. Na de carnaval kunnen alle leden van de ZOH dus weer deelnemen aan de wedstrijden die weer op het vertrouwde tijdstip van 21.00 uur kunnen beginnen. Eindelijk..  

FEB
01

Wekelijks toernooi Dingus

Het is nog steeds niet mogelijk om met de competitie verder te gaan met de huidige beperkingen.. Hopelijk komt daar snel verandering in maar wanneer we weer wedstrijden kunnen gaan spelen is nog niet te zeggen. Mede hierom komt cafe Dingus nu met een wekelijks toernooi vanaf vrijdag 4 februari waar elk lid van de ZOH aan kan meedoen! Deelnemers worden verdeeld in 3 klassen en er zal een ranking worden bijgehouden. Er zijn meerdere kasten beschikbaar, aanvangstijd is 19.00 uur en het gaat door tot 22.00 uur. Locatie : cafe Dingus, Parallelweg 63 in Heerlen. Zin om mee te doen?  Regel een medespeler en kom op tijd langs of informeer even bij de kastelein die je er alles over kan vertellen. 

NOV
17

Leonhart Toernooi komende zaterdag in Spaubeek: start vervroegd naar 12:00 vanwege Coronomaatregelen!

NOV
13

CORONA-NIEUWS

Zoals jullie wellicht gehoord hebben gaan we weer 3 weken in lockdown.

Voor de ZOH betekend dit dat er de komende drie weken geen competitie is en dat het bekertoernooi komt te vervallen

daar we anders te weinig dagen hebben om de competitie te kunnen afmaken.

Hoe we over 3 weken verder gaan weten we nog niet, ook wij moeten afwachten wat de regering dan beslist.

NOV
09

Verhuizing 1ste klasse

De komende wedstrijden van TVC Oud Zumpelveld zullen worden gespeeld op een andere locatie en onder een andere naam. Vanaf vrijdag spelen zij in cafe Oud Bocholtz, Neujeanstraat 11, 6351 GK in Bocholtz. Zij doen dit onder de nieuwe naam TVC Oud Bocholtz. 

NOV
01

Bekerloting en wedstrijden op 26-11

Zaterdag 13 november om 16.00 uur zal de bekerloting plaatsvinden. De locatie is deze keer cafe A Jen Kirch, Bleijerheidestraat 158 in Kerkrade. Misschien beter bekend als het lokaal van TVC dr Busch. 

Vrijdag 26 -11 is gewoon een wedstrijddag. In eerste instantie was op deze datum het bondskoppeltoernooi gepland maar dat is uitgesteld vanwege Covid. De wedstrijden van 7 januari zijn verplaatst naar 26 november waarmee 7 januari een inhaaldag is geworden. Het programma van 26 november is te zien op de plek van 7 januari. Men moet dus wat verder naar beneden scrollen om deze ronde te kunnen zien.  

OKT
03

Loting 1e Algemene Ronde Beker

De loting voor de 1e bekerronde die gespeeld wordt op 22 oktober 2021 is bekend. Je kunt de loting bekijken via https://www.tafelvoetbal.nl/zoh-beker 


SEPT
30

Uitslagen online doorgeven

Net zoals in de voorgaande seizoenen is het wederom mogelijk om de uitslagen ook online door te geven via de website. Om dit te kunnen doen heb je een pincode nodig, waarmee je kunt inloggen en de partijen invullen.

We willen echter benadrukken dat indien je hiervan gebruik wil en gaat maken dat dit je niet ontheft voor het doorgeven van de uitslag per sms en het opsturen van het wedstrijdformulier, dit dient ten alle tijden nog steeds te gebeuren.

Indien je hiervan gebruik wil gaan maken kun je een email naar uitslagen@tvbzoh.com sturen en hierin aangeven voor welk team je een pincode wil aanvragen.

Teams die vorig seizoen al gebruik maakten van de pincode hebben dit seizoen automatisch weer dezelfde pincode toegewezen gekregen. Weet je je pincode niet meer of wil je deze toch laten aanpassen kun je met dit verzoek ook bij uitslagen@tvbzoh.com terecht

SEPT
20

We gaan beginnen

Aanstaande vrijdag 24 september gaat de competitie beginnen. Dit seizoen zal er iets anders uit gaan zien vanwege de nieuwe maatregelen. Vrijwel elke vereniging heeft leden die niet gevaccineerd zijn en voor wie wekelijkse testen geen optie zijn. Zij staan vanaf 25 september even buitenspel wat hopelijk niet lang zal duren. Omdat we nu ook met 6 (zelfs met 4) personen kunnen spelen kunnen de meeste verenigingen wel van start gaan.

De wedstrijden beginnen om 20.00 uur zolang de sluitingstijd van 24.00 uur gehandhaafd blijft. Met wat discipline, korte tot geen pauzes, gaat dit zeker lukken. Mocht er een keer een vierde partij niet op tijd kunnen eindigen dan worden deze op een inhaaldag uitgespeeld in het bondslokaal of in een nog te bepalen locatie in Maastricht of omgeving. 

Helaas kunnen de volgende verenigingen even niet deelnemen:

-de Paardestal 1 -de Komiek  -Op de Bosch  

de Bok 1 en de Prick 2 zijn opgeheven.                                                   

Alle wedstrijden tegen deze verenigingen vervallen voorlopig.

Deze 3 kunnen hopelijk in november weer deelnemen. Dan kunnen ook de wedstrijden nog worden ingehaald. Kan het dan nog niet dan kunnen zij waarschijnlijk vanaf januari een halve competitie meedoen. Het bondskoppeltoernooi gaat naar volgend jaar. Het lijkt ons verstandiger nog even te wachten met een groot toernooi.

Voor seizoen 2021-2022 geldt de olympische gedachte, meedoen is belangrijker dan winnen !     

AUG
18

Competitie 21/22

De competitie zal vrijdag 24 september om 21.00 uur beginnen. De overheid heeft aangegeven dat de verplichte sluitingstijd voor de horeca dan waarschijnlijk is opgeheven. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen de wedstrijden om 20.00 uur aanvangen.

De indeling kan men bekijken via deze link: https://www.tafelvoetbal.nl/verenigingen . De teamsamenstelling is conform de aanmelding verwerkt op de website. Mocht er een aanpassing nodig zijn dan kan men dit melden bij het bestuur. De spelerskaarten zullen op een later tijdstip verstuurd worden. Mocht men materiaal zoals balletjes en wedstrijdblokken nodig hebben dan kunnen deze na het maken van een afspraak afgehaald worden in het bondslokaal.

Zoals eerder aangegeven hierbij een samenvatting van hoe te handelen indien een vereniging met minder dan 8 personen een wedstrijd wil spelen. Voor de wedstrijd begint moet men aangeven dat er 6 of 7 spelers zijn. De namen van alle beschikbare voor- en achterspelers gaan in een aparte pot. De tegenstander loot twee spelers die de 4de partij zullen spelen. Indien er 7 spelers zijn dan hoeft er alleen een voor- of achterspeler geloot te worden die met de 7de speler samen zal spelen. Wisselspelers zijn alleen toegestaan indien er meer dan 8 spelers beschikbaar zijn. Daarna kan men de opstellingen wisselen voor de 1ste en 2de partij.

Bij minder dan 6 spelers kunnen er 2 partijen gespeeld worden zonder dat er een boete volgt. Een 5de speler kan helaas niet deelnemen aan de wedstrijd. Met minder dan 4 spelers kan niet gespeeld worden en volgt er een boete.

Op het ZOH gedeelte van de website is bij 'documenten'  onder 'algemeen' de algemene info te vinden over de bond. Daar staan nog eens de telefoonnummers waar men de uitslag heen moet sturen en de contactgegevens van bijvoorbeeld de Tuchtcommissie. De functie van Keurmeester is vervallen dus bij conflicten moet men de Tuchtcommissie informeren. Ook komt daar z.s.m. de nieuwe adreslijst van alle verenigingen te staan.

Iedereen een prettige en sportieve competitie gewenst!


JULI
31

Deadline Inschrijfperiode ZOH

Vandaag om middernacht sluit de inschrijftermijn voor het nieuwe tafelvoetbal seizoen. Inmiddels hebben 46 teams zich al ingeschreven, deze kunnen jullie bekijken via https://www.tafelvoetbal.nl/verenigingen

Zie je je team nog niet staan en jullie zijn wel van plan mee te doen aan het nieuwe seizoen? Zorg dan dat jullie je nog snel voor middernacht inschrijven! 

Dit doe je door een email te sturen naar een van de 4 bestuursleden van de ZOH! 

MEI
30

Seizoen 2021-2022 ZOH

Vanwege de versoepelingen en vooruitzichten meent het bestuur van de ZOH dat wij aan het eind van dit jaar weer een competitie kunnen organiseren. Het streven is om in september van start te gaan. De inschrijvingsperiode verlengen wij tot en met 31 juli. Of, en wanneer, de jaarvergadering en de toernooien ook doorgang kunnen vinden is nu nog niet te zeggen. De impact van corona is echter dusdanig groot dat wij voor aankomend seizoen enkele wijzigingen doorvoeren. Deze moeten het de verenigingen makkelijker maken om weer op te starten.

Nadat de inschrijving gesloten is zal de ZOH een indeling maken. Deze zal zoveel mogelijk overeenkomen met de indeling van vorig seizoen. Niet uit te sluiten valt dat deze aangepast moet worden om elke vereniging in elke klasse een zo interessant mogelijke competitie aan te kunnen bieden. De wedstrijdopzet blijft natuurlijk gehandhaafd, 4 partijen moeten per wedstrijd gespeeld worden. Veel verenigingen verwachten dat zij in het begin van het seizoen nog niet op volle sterkte zijn. Om ervoor te zorgen dat ook zij kunnen deelnemen zal de regeling die voorheen alleen voor de laagste klasse geldig was, nu ook worden ingevoerd bij alle andere klassen. Men kan dus ook met 6 spelers een wedstrijd spelen. Nadere uitleg staat in het reglement maar zal later nog eens op deze site worden geplaatst zodat iedereen van tevoren weet hoe te handelen in voorkomend geval.

Financiele kant.

Zoals eerder aangekondigd zullen de verenigingen die de contributie voor vorig seizoen voldaan hebben deze voor komend seizoen niet meer hoeven te voldoen. Waren er vorig seizoen b.v. 14 leden en zijn er dit seizoen 11 leden dan volgt terugbetaling. Zijn er nu meer leden dan worden deze in rekening gebracht. De verenigingen die betaald hebben en aankomend seizoen niet kunnen deelnemen kunnen dit doorgeven aan het bestuur. Zij zullen hun betaalde contributie teruggestort krijgen op de rekening van de penningmeester die bij de ZOH bekend is. Mocht deze zijn veranderd zal in goed overleg een oplossing gezocht worden.

De lopende betalingsverplichtingen van de ZOH zullen door de bond worden voldaan en worden niet verhaald op de verenigingen. De ZOH was, is en blijft een bond die staat voor een eerlijke behandeling van alle aangesloten leden!

Zodra wij meer weten over aankomend seizoen zal dit worden doorgegeven via deze site, social media en zullen de verenigingen per mail worden geinformeerd.

Hopelijk tot zeer binnenkort!

OKT
15

Corona en competitie ZOH #2

Het zal niemand ontgaan zijn dat we weer in een lockdown zitten en de competitie dus weer stil ligt. Nu is het wachten op betere tijden maar of die over vier weken al zijn aangebroken is niet te voorspellen. Het is niet alleen wachten op een heropening van de horeca. Ook het verbod op teamsporten moet zijn opgeheven alvorens wij kunnen doorgaan met de competitie. Vanwege de maatregelen die de ZOH heeft getroffen voorafgaand aan dit seizoen is er nog steeds een grote kans dat de competitie kan worden uitgespeeld. Wij hebben meerdere scenario's uitgewerkt maar welke we kunnen gaan gebruiken is niet te voorspellen op dit moment. Wij hopen binnen afzienbare tijd met positiever nieuws te kunnen komen!

SEPT
29

Corona en competitie ZOH

De komende 3 weken ligt de competitie stil vanwege de nieuwe coronamaatregelen. De ZOH had al maatregelen getroffen om een periode zonder wedstrijden te kunnen overbruggen. Deze periode kan eventueel verlengd worden door de bekercompetitie te schrappen. 

Maar onze voorkeur gezien de onzekerheid is dat als de coronamaatregelen langer in stand blijven of aangescherpt worden, wij  gaan spelen op zaterdag- en zondagmiddagen. De horeca heeft nu ook weer te maken met een maximum aan toegelaten bezoekers. De verenigingen met meerdere teams gaan dan gebruik maken van beide dagen om alle thuiswedstrijden te kunnen spelen. De bekercompetitie kan dan ook gespeeld worden.

Vanwege corona gaan we ook voor elke klasse het 3-koppel systeem toestaan. Dit wordt al gehanteerd in de 3de klasse. Men kan nu een 4de koppel loten zodat er toch een hele wedstrijd kan worden gespeeld met minder spelers. Details staan in een eerder nieuwsbericht en in het reglement.  

Het spelen op zaterdagen en zondagen voeren we alleen in als wedstrijden op een vrijdag niet mogelijk zijn.

Als verenigingen nu al wedstrijden willen spelen (of inhalen) op zaterdag- of zondagmiddagen is dat mogelijk als zij tot een akkoord komen met de tegenstander. Voor verenigingen die dit nog niet kunnen of willen zullen speelronde 3 en 4 verplaatst worden naar respectievelijk 23 oktober en 27 november. De eerste bekerronde wordt uitgesteld naar 22 januari. De reeds geplande inhaalwedstrijden zullen een andere datum toegewezen krijgen. Als verenigingen in onderling overleg besluiten om op een andere dag een wedstrijd te spelen is dat altijd mogelijk.

Als de sportkantines gesloten blijven kunnen wij andere locaties aanbieden aan de getroffen verenigingen. 

SEPT
16

Doorgeven uitslagen via de site (Aanvragen pincode)

Zoals iedereen ondertussen weet start aanstaande vrijdag de competitie weer. Net zoals in de voorgaande seizoenen is het wederom mogelijk om de uitslagen ook online door te geven via de website. Om dit te kunnen doen heb je een pincode nodig, waarmee je kunt inloggen en de partijen invullen.

We willen echter benadrukken dat indien je hiervan gebruik wil en gaat maken dat dit je niet ontheft voor het doorgeven van de uitslag per sms en het opsturen van het wedstrijdformulier, dit dient ten alle tijden nog steeds te gebeuren.

Indien je hiervan gebruik wil gaan maken kun je een email naar uitslagen@tvbzoh.com sturen en hierin aangeven voor welk team je een pincode wil aanvragen.

Teams die vorig seizoen al gebruik maakten van de pincode hebben dit seizoen automatisch weer dezelfde pincode toegewezen gekregen. Weet je je pincode niet meer of wil je deze toch laten aanpassen kun je met dit verzoek ook bij uitslagen@tvbzoh.com terecht. 

All rights Reserved.
Privacy statement (AVG/GDPR)