AUG
18

ZOH Speeldag 1 en 2

De competitie begint weer op 16 september. We hebben een vol programma ( de overgangsklasse en derde klasse spelen ook 20 wedstrijden) en er is weer een bekercompetitie. Het wedstrijdschema kan pas later geplaatst worden. Waarschijnlijk zal dit eind augustus/begin september worden. Er kunnen dus niet zoals tijdens de coronaseizoenen veel wedstrijden verplaatst worden. Wel kan elke vereniging indien mogelijk een wedstrijd verplaatsen zoals de bondssecretaris al had aangegeven. Maar dit moet reglementair gezien 4 weken van tevoren worden aangevraagd. Dat kan alleen als iedereen weet welke wedstrijden er op 16 sep en 23 sep gespeeld worden. Bij deze de eerste twee speeldagen. Iedereen veel succes!

16 september

Hoofdklasse

Blauw-Wit 1- Eijsden 1/ Hakkers- Paardestal/ Oude Heide 1- Komiek/ Boskai 1-- Heukske/  Boskai 2- Bekker 1/ Prick- Kroeg

Overgangsklasse

Bekker 2- Tepke/  DAT Boys- Fratelli 1 / In de Vrie- Eagles/ Jokers- Helke

Eerste Klasse

Eijsden 2- Blauw-Wit 2/ Smid- VRIJ / Poart- Bulldozers/ Pipo Boys- Boskai 3/  Wolfjes- Druje Eck/  Dingus 1- Oud Bocholtz

Tweede klasse

Brook- Blauw-Wit 3/  Fratelli 2- Dingus 2/  Busch- Boskai 4/  Op de Bosch- VRIJ/ Beat Boys- A jen Kirch/  Weverke- VRIJ

Derde klasse

Carboon- Bekker 3/  Bok- Eijsden 3 / Graefke- Oud Genhei/  Oude Heide 2- Oude Heide 3

23 september

Hoofdklasse

Paardestal- Blauw-Wit 1/  Kroeg- Boskai 2/  Bekker 1- Boskai 1/  Heukske- Oude Heide 1/  Komiek- Hakkers/ Eijsden 1- Prick

Overgangsklasse

Tepke- In de Vrie/  Helke- DAT Boys/ Eagles- Bekker 2/  Fratelli 1- Jokers

Eerste klasse

Smid- Eijsden 2/  Oud Bocholtz- Wolfjes/  Druje Eck- Pipo Boys/  Boskai 3- Poart / Bulldozers- VRIJ/  Blauw-Wit 2- Dingus 1

Tweede klasse

Dingus 2- Brook / Weverke- Beat Boys/  A jen Kirch- Op de Bosch/  Busch- VRIJ/  Boskai 4- Fratelli 2/ Blauw-Wit 3- VRIJ

Derde klasse

Bekker 3- Graefke/  Oude Heide 3- Bok/  Oud Genhei- Carboon/  Eijsden 3- Oude Heide 2

AUG
03

Indeling ZOH

Velen hebben het al gezien, de indeling kun je bekijken als je verenigingen aanklikt bij ZOH. Afgelopen zondag verliep de inschrijvingsdatum en maandag heeft het bestuur de indeling gemaakt. Helaas zijn er wat teams die gestopt zijn en dat heeft vooral in de overgangsklasse zijn sporen nagelaten. Er zijn 4 teams gestopt en er is er 1 nieuw bijgekomen. De ZOH heeft nu 49 teams. De overgangsklasse en de derde klasse hebben maar 8 teams. Zij spelen eerst een gewone competitie. Daarna spelen de bovenste 4 voor promotie en de onderste 4 bepalen wie er degradeert of wie de rode lantaarn krijgt in de derde klasse. Zo spelen zij ook 20 wedstrijden en blijft het spannend tot op het laatst.

Het bestuur werkt nu aan de invulling van de teams op de website en is bezig om het wedstrijdschema te maken. Dit zal binnenkort gepubliceerd worden. Net als de jaarkalender etc.. 

Wij hopen dat we nu eindelijk weer een volledige competitie kunnen spelen en kijken uit naar het begin medio september!

JULI
28

Inschrijven seizoen 2022-2023

Het is nog slechts 3 dagen mogelijk om in te schrijven voor het nieuwe seizoen!!!!

Zie je je team nog niet staan op https://www.tafelvoetbal.nl/verenigingen dan zijn jullie nog NIET ingeschreven en dus hoogste tijd om je teamleider of bestuur te verwittigen!

De inschrijvingen sluiten 31-7 om 23:59 uur. Op hetzelfde moment sluit ook de mogelijkheid om van vereniging te kunnen overschrijven!

Daarna is het dan ook niet meer mogelijk om deel te nemen aan de competitie van komend seizoen! 

JULI
21

Wekelijks toernooi in cafe Dingus

Vanaf vrijdag 29-07 tot en met de finale op 02-09 is er een toernooi bij cafe Dingus. De afsluiting is weer met een mooie BBQ!

Denk ook aan het inschrijven voor de reguliere competitie ZOH mocht dit nog niet gebeurd zijn!

JUNI
30

Officiële eindstand Top 100 seizoen 2021-2022

Zoals bekend is de Top 100 zoals deze op de site wordt getoond niet compleet, aangezien de reservespelers die invallen in een partij hierin niet meegeteld worden. Op het eind van het seizoen worden deze invalbeurten alsnog verwerkt in de officiële eindstanden van de Top 100 en separaat gepubliceerd. Dit seizoen is er voor het eerst nog een andere aspect wat impact heeft op de weergave op de site en gecorrigeerd moet worden voor de officiële stand: de extra 2e partij die spelers vanaf dit seizoen in elke klasse konden spelen. Eerlijkheidshalve tellen deze partijen uiteraard niet mee voor de Top 100.

Hierbij de officiële top 3 eindstanden van alle klassen. De top 3 per klasse is direct weergegeven, het totale klassement van elke klasse kun je als PDF downloaden.

Hoofdklasse:

Overgangsklasse:

1e Klasse: 

2e Klasse: 

3e Klasse: 

JUNI
16

Zomercompetitie

Info over de zomercompetitie bij Cafe Dingus. 

JUNI
07

Zomercompetitie

De reguliere competitie nadert zijn einde. Het was helaas maar een halve maar daar is aan gedacht door cafe Dingus. Vanaf 24-06 is er weer een zomercompetitie! Deelname is mogelijk voor iedereen, dus je bent niet gebonden aan een vereniging. Aanmelden is mogelijk bij cafe Dingus in Heerlen. Voor contactgegevens kun je kijken op www.cafedingus.nl. Je kunt bellen, mailen en ze zitten ook op facebook. Het zal weer een 3-koppelsysteem zijn dus veel wedstrijden voor elke deelnemer. Afsluitend is er een mooi feest met bbq. Medio september begint de competitie weer bij de ZOH dus denk ook aan aanmelden voor het nieuwe seizoen!

MEI
27

Aanmelden en overschrijven 2022-2023

Aanmelden voor seizoen 2022-2023 is vanaf heden mogelijk. Hiervoor stuur je per mail of per post de volgende formulieren op:

-Aanmeldformulier vereniging

-Aanmeldkaarten leden. De zogenaamde witte kaarten worden weer gebruikt om discussies over lidmaatschap te voorkomen. Tip, laat ze de komende weken tekenen indien mogelijk.

De benodigde formulieren en kaarten staan op de website en zijn reeds geactualiseerd. Ga naar Zuid Oost Hoek op de site en kies voor documenten. Ze staan onder downloads. De aanmeldperiode loopt vanaf nu tot en met 31 juli.

De overschrijvingsperiode loopt ook tot en met 31 juli. Deze formulieren staan ook bij downloads. Na 31 juli kan men niet meer van vereniging veranderen! 

De competitie gaat weer van start in september.

Aankomend seizoen zal hopelijk weer een volledig seizoen zijn met voornamelijk de vertrouwde regels. Een uitzondering is wel dat het mogelijk blijft om een 4de koppel te loten. Corona heeft zijn sporen nagelaten en zonder deze regel zullen veel verenigingen moeten afhaken. Wij willen graag een competitie aanbieden met zoveel mogelijk tegenstanders dus blijft dit mogelijk voor alle klassen.

APR
16

Uitslagen LK

Met dank aan TVC Pipo Boys is de eerste editie van het Limburgs Kampioenschap succesvol verlopen. De uitslagen:

Algemene ronde: 

1. B.Jongen-R.Smeets  2. A.Daenen-N.Daemen  3. H.Habets-D.Smits

Hoofdklasse:

1. T.Bartholome-D.Meentz  2. H.Habets-D.Smits  3. Y.Biermans-R.Hanssen

Overgangsklasse:

1. D.Bemelmans-N.Prickaerts  2.J.Barelds-M.Royen  3. M.Eerens-H.Kesselaer

Eerste klasse:

1. M.Vanaschen-B.Pratillo  2.A.Opstal-M.Frols  3. P.Scheepers-A.Meessen

Tweede en derde klasse:

1.D.Jamin-R.Rondags  2. M.Weller-D.Seuren  3. H.Frissen-P.Brinkhoff

Allen gefeliciteerd!

APR
07

Limburgs Kampioenschap

Er zijn nog veel vragen dus hierbij nog een keer alle info over het LK.

Op vrijdag 15-04 organiseert TVC Pipo Boys i.s.m. Fransen Milieutechniek Landgraaf en de TVB ZOH het Limburgs Kampioenschap. Speeltafel is de vertrouwde Topper. 

Voorinschrijven is mogelijk tot 13-04 en kan door 10 Euro per persoon over te maken naar NL80 RABO 0171700449 t.n.v. Pipo Boys Landgraaf met vermelding van de deelnemers. Inschrijven na 13-04 en op de avond zelf is ook mogelijk maar dan kost het 12,50 per persoon.

Er zullen 1 tot 2 voorrondes gespeeld worden al naar gelang het aantal deelnemers. Daarna volgt de open ronde en de terugvalrondes. De tweede en derde klasse zijn samengevoegd. Prijzengeld: Open Ronde 150/100/50 hoofdklasse 100/75/50 overgangsklasse  100/75/50 eerste klasse 100/75/50 en de tweede klasse 75/45/30.

Locatie is cafe 't Ströatje, Eygelshovenerweg 4, 6374 KC in Landgraaf. Inschrijven kan van 19.00 tot 19.45 uur waarna het toernooi door de beschermvrouwe van de ZOH ,staatssecretaris V.Heijnen, geopend zal worden! 

MRT
07

Regels

Er zijn veel vragen over de regels waarmee we vrijdag gaan starten. De nieuwe regels blijven geldig. Dit betekent dat er nog steeds een loting kan plaatsvinden voor een vierde koppel indien noodzakelijk. Ook is het nog steeds zo dat indien men met twee koppels een wedstrijd speelt er geen boete volgt.

FEB
26

Wedstrijdprogramma (her-)start competitie

Het definitieve wedstrijdprogramma voor de (her-)start van de competitie is bekend! Je kunt het bekijken via Competitie --> Zuid Oost Hoek in het menu van deze website.


Zoals al eerder gecommuniceerd starten we weer met tafelvoetballen op vrijdag 11 maart.

FEB
18

Aanmelden herstart competitie

 Nu de regering groen licht heeft gegeven wordt op 11 maart a.s. de competitie van de ZOH weer hervat. De eerste helft vervalt en we gaan proberen een halve competitie af te werken in de resterende tijd. We eindigen zeer waarschijnlijk op 10 juni. De promotieregeling blijft van kracht en dit betekent dus dat de kampioenen promoveren. In de overgangsklasse promoveren de nummers een en twee.

Om alles in goede banen te leiden verzoeken wij de verenigingen om zo snel mogelijk, doch uiterlijk vrijdag 25 februari, te melden of ze wel of niet meedoen met het restant van de competitie. Dit kan bij de bestuursleden vermeld op deze site. Dit is nodig om te bepalen of het schema moet worden aangepast.

Op financieel gebied zal er een compensatie komen voor degenen die zich oorspronkelijk al hadden aangemeld voor de normale competitie. Na de competitie zal de overschrijvingsperiode duren tot en met 31 juli.

Het bestuur hoopt op deze manier het tafelvoetbal weer op gang te krijgen. We zijn ons bewust van het feit dat niet iedereen tevreden zal zijn maar het is nu eenmaal onmogelijk dat te bewerkstelligen.

Wij wensen iedere deelnemer een leuke en sportieve competitie!

FEB
15

Competitie

Vanavond zal bekend worden gemaakt dat de meeste beperkende maatregelen vervallen. Naar verwachting zal per 25 februari ook een einde komen aan de coronapas en hoeven de cafes niet meer eerder te sluiten. Het heeft dan ook onze voorkeur om weer met de competitie verder te gaan na deze datum. In welke vorm we verder kunnen zal z.s.m. bekend worden gemaakt. Elke vereniging zal hierover worden ingelicht. Na de carnaval kunnen alle leden van de ZOH dus weer deelnemen aan de wedstrijden die weer op het vertrouwde tijdstip van 21.00 uur kunnen beginnen. Eindelijk..  

FEB
01

Wekelijks toernooi Dingus

Het is nog steeds niet mogelijk om met de competitie verder te gaan met de huidige beperkingen.. Hopelijk komt daar snel verandering in maar wanneer we weer wedstrijden kunnen gaan spelen is nog niet te zeggen. Mede hierom komt cafe Dingus nu met een wekelijks toernooi vanaf vrijdag 4 februari waar elk lid van de ZOH aan kan meedoen! Deelnemers worden verdeeld in 3 klassen en er zal een ranking worden bijgehouden. Er zijn meerdere kasten beschikbaar, aanvangstijd is 19.00 uur en het gaat door tot 22.00 uur. Locatie : cafe Dingus, Parallelweg 63 in Heerlen. Zin om mee te doen?  Regel een medespeler en kom op tijd langs of informeer even bij de kastelein die je er alles over kan vertellen. 

NOV
17

Leonhart Toernooi komende zaterdag in Spaubeek: start vervroegd naar 12:00 vanwege Coronomaatregelen!

NOV
13

CORONA-NIEUWS

Zoals jullie wellicht gehoord hebben gaan we weer 3 weken in lockdown.

Voor de ZOH betekend dit dat er de komende drie weken geen competitie is en dat het bekertoernooi komt te vervallen

daar we anders te weinig dagen hebben om de competitie te kunnen afmaken.

Hoe we over 3 weken verder gaan weten we nog niet, ook wij moeten afwachten wat de regering dan beslist.

NOV
09

Verhuizing 1ste klasse

De komende wedstrijden van TVC Oud Zumpelveld zullen worden gespeeld op een andere locatie en onder een andere naam. Vanaf vrijdag spelen zij in cafe Oud Bocholtz, Neujeanstraat 11, 6351 GK in Bocholtz. Zij doen dit onder de nieuwe naam TVC Oud Bocholtz. 

NOV
01

Bekerloting en wedstrijden op 26-11

Zaterdag 13 november om 16.00 uur zal de bekerloting plaatsvinden. De locatie is deze keer cafe A Jen Kirch, Bleijerheidestraat 158 in Kerkrade. Misschien beter bekend als het lokaal van TVC dr Busch. 

Vrijdag 26 -11 is gewoon een wedstrijddag. In eerste instantie was op deze datum het bondskoppeltoernooi gepland maar dat is uitgesteld vanwege Covid. De wedstrijden van 7 januari zijn verplaatst naar 26 november waarmee 7 januari een inhaaldag is geworden. Het programma van 26 november is te zien op de plek van 7 januari. Men moet dus wat verder naar beneden scrollen om deze ronde te kunnen zien.  

OKT
03

Loting 1e Algemene Ronde Beker

De loting voor de 1e bekerronde die gespeeld wordt op 22 oktober 2021 is bekend. Je kunt de loting bekijken via https://www.tafelvoetbal.nl/zoh-beker 


All rights Reserved.
Privacy statement (AVG/GDPR)