Skip to main content
MRT
02

SBZL MonsterDYP nummer 3 komt eraan!

Het feedback van zowel beginners als ervaren spelers was ook na de 2e Monsterdyp weer overweldigend!  "Top avond",  "super gezellig",  "heel veel tafelvoetballen en geen lange wachttijden",  "volgende keer ben ik weer bij", zijn een paar van de reacties, die we mochten ontvangen.  

Heb je op 23 maart nog niks gepland? kom een avondje ballen in Café Dingus!  Heb je daarnaast een vriend of familielid, die een potje tafelvoetbal spelen leuk vindt, maar (nog) geen zin heeft in een wekelijkse competitie of zich daarvoor niet goed genoeg vindt? Neem mee!! 

Meld je op tijd aan:  Omdat we iedereen lekker veel willen laten voetballen is er een simpele regel:  VOL=VOL!!!  


FEB
11

2e SBZL MonsterDYP (Draw Your Partner) !

Na een heel succesvol en gezellig eerste toernooi staat de volgende MonsterDYP alweer voor de deur!  Heb je zin in een toernooi waar je minstens 6 wedstrijden, steeds met een andere partner, speelt en waar vooral gezellig ballen voorop staat?   Meld je dan (op tijd) aan!   

Getagged in:
JAN
17

Carnavaleske Gezelligheid: Tafelvoetbal Toernooi bij Café Dingus in Heerlen!

Op vrijdag 9 februari staat er een sprankelend evenement op de planning bij Café Dingus in Heerlen: het Carnavals Tafelvoetbal Toernooi! Een gezellige avond vol sportiviteit en plezier, waar iedereen van harte welkom is.

Datum: Vrijdag 9 februari
Tijd: toernooi begint om 20.00 uur

Of je nu een doorgewinterde tafelvoetbalspeler bent of gewoon zin hebt in een leuke avond uit, dit evenement is voor jou.

Het toernooi biedt niet alleen de kans om je tafelvoetbalskills te laten zien, maar ook om nieuwe vrienden te maken en te genieten van de warme sfeer van Café Dingus. Hoewel er geen officiële dresscode is, moedigen we iedereen aan om in een feestelijke bui te komen. Wie weet wordt jouw team wel opgemerkt, niet alleen vanwege je tafelvoetbaltalent, maar ook vanwege je creatieve outfit!

Prijzen: Inschrijfgeld wordt als prijzengeld volledig uitgekeerd.
Sfeer: Warme en gezellige ambiance, carnavalsmuziek

De prijzen voor de winnende teams zorgen voor extra spanning, maar het gaat vooral om het samenbrengen van mensen voor een gezellige avond. De bar zal goed gevuld zijn, en de muziek zal zorgen voor de perfecte carnavalssfeer.

Dus, noteer 9 februari in je agenda en breng je vrienden mee naar Café Dingus voor een avond vol tafelvoetbalplezier en carnavaleske gezelligheid. Het wordt een evenement om niet te missen! Tot dan!


Getagged in:
JAN
06

Toernooireeks voor nieuwe, minder ervaren en ervaren spelers! - NOG MAAR 1 PLEK VRIJ!

Tafelvoetbalvrienden!

De Soccer Bond Zuid-Limburg gaat in samenwerking met Café Dingus beginnen met een toernooireeks, die in het teken staat van plezier hebben, vrienden maken en nieuwe tafelvoetbalspelers voor de Topper en/of Soccer competitie te werven.

Het concept van de zogenaamde MONSTER DYPS is gekozen om dit idee om laagdrempelige toernooitjes vorm te geven. Dit betekent:

1. Spelers melden zich niet als koppel, maar individueel aan

2. Een toernooi begint met een aantal (tussen de 6 en 10) voorrondes, waarin iedere speler iedere wedstrijd met verschillende spelers samen speelt:  soms speel je dus met een ervaren speler, soms met een minder ervaren/nieuwe speler.

4.  Een wedstrijd in de voorronde gaat tot 7.

5. Na de voorrondes worden,op basis van de individuele resultaten tijdens de voorronden, vaste koppels gevormd, die volgens het "best of 3" model KO wedstrijden spelen, waarbij 2 van 3 sets moeten worden gewonnen en 1 set tot 5 gaat.

6. De eerste X spelers spelen voor het kampioenschap, waarbij speler 1 met speler 5 speelt, speler 2 met speler 6, enzovoorts. Hierbij is X afhankelijk van het aantal spelers.

7. De overige spelers, spelen voor de winst in de B-Ronde.

Aangezien het maximaal aantal deelnemers afhangt van het aantal beschikbare voetbaltafels is gegarandeerd, dat het toernooi  "lekker doorloopt" en maximaal 4 uur duurt (aanvang 20:00 -  einde uiterlijk 00:00)

Voor de ervaren spelers een niet onbelangrijke informatie:  Er wordt gespeeld op 2 Topper tafels (volgens de ZOH Topper regels)  en op 1 Leonhart tafel (volgens de SBZL-ITSF Soccer regels):  Voor de één een leuk concept; voor de ander misschien niet. In ieder geval voor de Topper spelers, die nog nooit een Soccer tafel hebben aangeraakt een interessante ervaring!  :-)

Dus...  als je zin hebt in een "Fun" toernooi en/of iemand kent, die tafelvoetbal ook wel leuk vindt, maar zich misschien niet goed genoeg vindt voor deelname aan een "profi" toernooi of geen zin heeft in de verplichting van een wekelijkse competitie....   Wip een keer (alleen of samern) binnen  bij Cafe Dingus, Parallelweg 63 in Heerlen!

DAY 1:   27 januari 2024!
DEC
30

Club Foos geeft het goede voorbeeld voor 2024!

Getagged in:
DEC
01

Clubfoos Heidema Cup!

Getagged in:
NOV
20

We hebben een nieuwe kampioen van Nederland!

Afgelopen weekend streden in Spaubeek 8 teams vanuit heel Nederland tegen elkaar voor de Nederlandse titel en voor kwalificatie voor de European Champions League 2024.

De spannende finale tussen de Paardestal en de Hakkers eindigde in een gelijkspel, waardoor de winst beslist moest worden in een penalty shoot-out. Met een uitslag van 3-1 in het voordeel van de Paardestal, mogen zij zich het beste team van Nederland noemen .

Het team van Club Foos werd 3e.

Iedereen bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar!

Voor alle uitslagen zie: https://www.tafelvoetbal.nl/ntvb-mobiel/nat-competitie 

Getagged in:
NOV
02

Dit weekend laatste toernooi van het jaar in de regio Zuid-Limburg

Getagged in:
SEPT
30

Nationale Tafelvoetbal League 2023!

Leukste Tafelvoetbal event van het jaar! 

Strijd in teams van minstens 6 spelers voor de titel: Nederlands Kampioen 2023.

Getagged in:
AUG
04

De volgende Euregio Challenger komt eraan!

Getagged in:
JULI
09

Nederlandse Kampioenschappen!

Getagged in:
JULI
05

Tafelvoetbalhuren.nl toernooireeks in Haarlem!

Getagged in:
JUNI
08

17 juni 2023. ClubFoos Challenger Amersfoort!

Last Open Doubles Of The Season!!- Club Foos on Tour!!- This edition will be hosted by Club Foos Amersfoort.

Amersfoort wil be the seventh stop in our open doubles series.
We like to welcome you all at Eemcafe on Saturday 17 June, Grote Spui 23 in Amersfoort.- Free parking here: - Register at facebook, one of the app groups or tournaments@clubfoos.com- We play on 6 or 7 Leonhart Pro Tournament tables.
- Maximum of 30 teams!
- The entree fee is € 10,00 per person (70% prize money, 30% organisation fee).- Prize money
= 50%
= 30%
= 20%- 12:30 registration, 13:00 the tournament starts (don't be late).- We play by the ITSF rules:
https://www.tablesoccer.org/.../GBR-2022%20ITSF...- Swiss system: 5 or 6 qualification rounds, 1 timeout only).
- After qualifications: Top-16 teams go to the pro bracket, top 17-30 teams go to semi pro bracket.
- All KO matches in the pro bracket will be played in a best of 5 format.
- All KO matches in the semi pro bracket will be played in a best of 3 format.
Everybody has the standard 2 time-outs per game in the KO rounds.- Prizes:
Pro's
First place - Prize money + Medal
Second place - Prize money + Medal
Third place - Prize money + MedalSemi pro's
First place - Medal
Second place - Medal
Third place - Medal- Please help us quicken the tournament process by instantly reporting the result to the tournament staff.- Food and drinks are available at the location, your not allowed to bring your own.- Play fair and have fun!

MEI
22

Horst Meisters houdt niet op prijzen te verzamelen!

Bijna iedereen binnen de Nederlandse (en intussen ook internationale) tafelvoetbalwereld heeft zijn naam wel eens gehoord en weet, dat hij niet gemakkelijk te kloppen is.  Nu weten ze dat in Frankrijk ook!  3 dagen lang een croissantje als ontbijt en dan een paar Fransmannen op hun eigen tafel verslaan.  Dat was het doel en dat is gelukt.  en Hoe!!  3x goud voor onze topper!    Proficiat Horst  en natuurlijk ook herzlichen Glückwunsch voor je dubbelpartner, Hans Wiesen aus unserem Nachbarland.

Getagged in:
MEI
10

Volgende Challenger in Groningen op 20.5.23!

Getagged in:
MEI
08

Gewijzigde aanmeldprocedure voor WorldSeries Bonzini 18-21 mei 2023!

Dames en Heren,

aangezien de ITSF de aankomende World Series in Frankrijk met nieuwe toernooisoftware  gaat organiseren, werden we door de ITSF gevraagd om asap de Nederlandse spelers, die deel willen nemen (inclusief emailadres) te registreren.  Daarom het verzoek:  ben je van plan naar de WS te gaan?   Meld je dan in de komende dagen, maar uiterlijk voor 12 mei aan via inschrijving@tafelvoetbal.nl


Groetjes,

Rob

Getagged in:
APR
03

Clubfoos Challenger in Amsterdam op za. 16.4.23!

Getagged in:
MRT
27

JEUGDTOERNOOI op 2 april in Spaubeek!

MRT
27

Ook 2e SBZL Euregio Challenger in Spaubeek weer een groot succes!

Wat was het weer een gezellig feestje toen afgelopen weekend in Spaubeek 46 koppels uit Nederland, België en Duitsland voor de prijzen streden!  Van 14:00 tot 19:00 6 voorrondes en daarna tot 22:00 de (meestal)  heel spannende KO wedstrijden waarna uiteindelijk Devin Meentz en Kay Jongen van SBZL tafelvoetbalteam de Spechvogels uit Spaubeek met de eerste prijs naar huis gingen.

Een gevarieerd deelnemersveld met o.a. een aantal spelers van de nationale teams van België, Duitsland en Nederland, maar ook spelers, die voor het eerst aan een toernooi deelnamen. En toch voor iedereen genoeg spannende en leuke wedstrijden door de zeer succesvolle toernooi formule het zogenaamde "Zwitsers Systeem",  waarbij ook al tijdens de lotingen in de  voorronden rekening wordt gehouden met de resultaten van de wedstrijden, die men tijdens deze voorronden heeft gespeeld.

Het was weer een groot succes, met name ook door het sportieve, faire gedrag van de spelers en daarom ook een woord van dank aan jullie en hopelijk tot de volgende!


Groetjes!

Michelle en Rob

SBZL

...

Toernooi data

Tafelvoetbal.nl - voor alle tafelvoetballiefhebbers
...

Toernooi ranking

Tafelvoetbal.nl - voor alle tafelvoetballiefhebbers
Getagged in:
MRT
22

​GROOT LEONHART TOERNOOI, VLAK OVER DE GRENS BIJ ONZE OOSTERBUREN!