Skip to main content
Fontgrootte: +

Jubileumtoernooi ZOH

ZOH-Toernooi

Op vrijdag 1 maart organiseert de ZOH een jubileumtoernooi ter ere van het 60-jarig bestaan van de TVB Zuid-Oost-Hoek. Aanvang is om 20.15 uur en de inschrijving is van 19.00 tot 19.45 uur in het bondslokaal, cafe Dierks aan de Hoogstraat 65 in Landgraaf. De kosten voor deelname bedragen 5 Euro p.p. en hiervoor krijgt men 2 consumptiebonnen waardoor deelname in principe kosteloos is. Voorinschrijven kan t/m donderdag 29 februari en wordt om organisatorische redenen aangeraden. Daar ook de ZOH op de kleintjes moet letten zijn er geen prijzen maar krijgen de 4 finalisten wel een kleine attentie ter herinnering.

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt gespeeld in poules van 4 waarbij koppels van een lagere klasse, per klasse verschil, 1 goal voorsprong krijgen. Een koppel uit de Eerste klasse krijgt dus een 2-0 voorsprong als ze tegen een koppel uit de Hoofdklasse spelen. Zo speelt ieder koppel minimaal 3 wedstrijden. De nummers 1 en 2 gaan door en gespeeld wordt tot de 11.

Voorinschrijven ( 5 Euro p.p.) kan door het inschrijvingsgeld over te maken naar : NL89 RABO 0117819794 onder vermelding van het deelnemende koppel.

Met vriendelijke groet, P Roeleveld ZOH

p.s. op 29 maart is het Limburgs Kampioenschap bij Pipo Boys.

Coming Up this Weekend - 2 Tournaments around Euro...
Bekerronde 19-01 afgelast!