Einde seizoen 2019-2020

ZOH-Nieuws

Beste tafelvoetballers,

De beperkende maatregelen zijn verlengd en de horeca blijft voorlopig gesloten. Het is nog onzeker of deze maatregelen na 20 mei zullen zijn opgeheven. Dat maakt het voor de ZOH onmogelijk om de competitie en bekercompetitie voort te zetten. Wij beeindigen het seizoen 2019-2020 dus bij deze. 

Het Limburgs Kampioenschap en de jaarvergadering zullen worden verplaatst naar een later te bepalen datum. Wel blijft de Goede Vrijdag gehandhaafd als datum voor latere edities van het LK.

Hoe nu verder. Wij gaan een nieuwe indeling maken die evenwichtiger zal zijn. De resultaten van het afgelopen seizoen zullen mede, maar niet uitsluitend, gebruikt worden om de indeling te bepalen. Verenigingen kunnen hun voorkeur voor een klasse indeling aangeven bij de aanmelding en indien mogelijk houden wij daar rekening mee. Er zal een 1ste klasse verdwijnen en in plaats daarvan komt er een 3de klasse. Elke klasse zal zoveel mogelijk gaan bestaan uit eenzelfde aantal verenigingen. De vele vrije dagen gaan tot het verleden behoren. Elke vrijdag een wedstrijd voor iedereen is het streven!!

Om de problemen die vorig seizoen ontstaan zijn in de 2de klasse te voorkomen gaan wij een mogelijkheid toevoegen voor verenigingen uit de 3de klasse. Veel verenigingen in die klasse hebben niet of nauwelijks voldoende leden om 4 partijen te spelen. Voortaan kunnen zij (alleen de 3de klasse) met 3 koppels spelen. Voor het begin van de wedstrijd kunnen de verenigingen die daar gebruik van willen maken de tegenstander een vierde koppel laten loten. Alle voor- en achterspelers gaan in een afzonderlijke pot waaruit een vierde koppel zal worden geloot. Zo blijft het vertrouwde spelsysteem bestaan en kunnen de nieuwe verenigingen die hebben aangegeven wel lid te willen worden maar te weinig leden hebben zich toch aanmelden. De verenigingen die nu al kampen met te weinig leden kunnen blijven deelnemen aan de competitie. Er komt geen 3-koppelsysteem. Dat zou o.a. spelers die in ploegendienst werken uitsluiten en dat vinden wij niet wenselijk. Wel moet de vereniging die promoveert weer met 4 koppels gaan spelen. Nu is er voor de kanshebbers wel meer tijd om nieuwe leden te werven.Aanmelding seizoen 2020-2021
New Tournaments accepted in Bulgaria

All rights Reserved.
Privacy statement (AVG/GDPR)