Skip to main content
Fontgrootte: +
Aanbevolen

World Series Leonhart kleurt Oranje!

Wat hebben we weer een geweldig WK achter de rug! 

Zoals jullie inmiddels wel voorbij hebben zien komen vonden vorige week (24 t/m 27 augustus) de ITSF World Series by Leonhart 2023 plaats. Dit jaar met een recordaantal spelers, maar liefst 800! Het is dan ook echt niet makkelijk om aan de top te eindigen, maar toch doen we dat als klein tafelvoetballand ieder jaar weer. 

De allermooiste prestatie is natuurlijk die van ons herenteam. Onder leiding van coach Rick Hanssen, wist het team (bestaande uit Twan Hermans, Elroy Starren, Raoul Chamuleau, Thijs van Schijndel, Mark Dost en Basje Jongen) voor de allereerste keer het goud mee naar huis te nemen. Ze wonnen al hun wedstrijden met overwicht en al snel werd duidelijk dat niets die wereldtitel in de weg zou staan. Ze waren een geoliede machine die vanaf de zijlijn werd bijstaan door de coach en natuurlijk de Nederlandse supporters die op de tribune en vanuit huis alles op de voet volgden. Het was geweldig!

De senioren eindigden op een mooie 2e plek. Het dames- en juniorenteam werden 5e. Ook in de individuele disciplines werden er zeer goede resultaten gehaald:

1e plek senioren enkel (boven 63): Horst Meisters

2e plek senioren dubbel (boven 63): Horst Meisters en Fränk Kühtreiber

2e plek dames dubbel classic: Amber Starren en Wendy Huybrechts (B)

2e plek junioren dubbel classic (onder 16): Djanio Coenen en Danilo Coenen

3e plek senioren enkel (boven 63): Tonny van Eenbergen Coming Up this Weekend - 3 Nations Paralympic - IT...
New Tournament accepted in Poland 2023