Skip to main content
Fontgrootte: +
Aanbevolen

Peter Vaessen 1961 - 2024

Met groot verdriet hebben we kennis genomen van het overlijden van Peter Vaessen. Peter heeft jarenlang gestreden, maar heeft helaas de strijd verloren.

Peter was onlosmakelijk verbonden met de tafelvoetbalsport. Zo heeft hij tientallen jaren aan de toppercompetitie deelgenomen en zal hij voor velen een bekend gezicht zijn. Hij kwam graag bij de Bekker, waar hij bij Jan en Tilly een 2e thuis had gevonden.

Daarnaast was Peter captain en speler van het Nederlands seniorenteam en speelde hij in de SBZL-competitie met zijn team 'de Oldstars'.

Nu het de laatste jaren niet zo goed met hem ging zagen we Peter wat minder, maar zijn hart was nog altijd vol van het tafelvoetballen. Zodra hij een betere dag had, was hij aan de tafel te vinden. Waar hij kon speelde hij nog mee met z'n team of ging hij bij zijn teamgenoten thuis een potje trainen.

Op de ITSF World Cup in 2022 werd hij 3e met zijn partner Jo Franssen in de Classic Senior 050. Een prestatie waar hij enorm trots op was.

Om te zeggen dat Peter een grote indruk heeft achtergelaten op de tafelvoetbalsport en de mensen die hem gekend hebben, is zacht uitgedrukt. Peter, we gaan je missen, maar we zullen je nooit vergeten.

Rust zacht

Coming Up this Weekend - Hamburg Open ITSF 500 - I...
Results of Haarlem Club Foos Open 2024 - ITSF 250 ...