Skip to main content
MRT
06

TVC t Helke teruggetrokken

Per direct is TVC t Helke uitkomende in de hoofdklasse gestopt. 

  313 Hits
JAN
22

Jubileumtoernooi ZOH

Op vrijdag 1 maart organiseert de ZOH een jubileumtoernooi ter ere van het 60-jarig bestaan van de TVB Zuid-Oost-Hoek. Aanvang is om 20.15 uur en de inschrijving is van 19.00 tot 19.45 uur in het bondslokaal, cafe Dierks aan de Hoogstraat 65 in Landgraaf. De kosten voor deelname bedragen 5 Euro p.p. en hiervoor krijgt men 2 consumptiebonnen waardoor deelname in principe kosteloos is. Voorinschrijven kan t/m donderdag 29 februari en wordt om organisatorische redenen aangeraden. Daar ook de ZOH op de kleintjes moet letten zijn er geen prijzen maar krijgen de 4 finalisten wel een kleine attentie ter herinnering.

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt gespeeld in poules van 4 waarbij koppels van een lagere klasse, per klasse verschil, 1 goal voorsprong krijgen. Een koppel uit de Eerste klasse krijgt dus een 2-0 voorsprong als ze tegen een koppel uit de Hoofdklasse spelen. Zo speelt ieder koppel minimaal 3 wedstrijden. De nummers 1 en 2 gaan door en gespeeld wordt tot de 11.

Voorinschrijven ( 5 Euro p.p.) kan door het inschrijvingsgeld over te maken naar : NL89 RABO 0117819794 onder vermelding van het deelnemende koppel.

Met vriendelijke groet, P Roeleveld ZOH

p.s. op 29 maart is het Limburgs Kampioenschap bij Pipo Boys.

  1445 Hits
JAN
18

Bekerronde 19-01 afgelast!

Er is een code geel afgegeven ivm ijzel die tot vrijdag middernacht geldig is. Secundaire wegen zijn en blijven glad dus is het ZOH  bestuur van mening dat het onverantwoord is om 's avonds de weg op te gaan als dat niet echt noodzakelijk is. De bekerronde gaat dus naar een andere nog te bepalen datum. 

Toevoeging, wij weten niet hoe de situatie morgenavond in heel Zuid-Limburg is. Mochten twee teams besluiten om wel te willen spelen omdat het weer voor hun geen problemen oplevert dan kunnen deze teams gewoon spelen. Het mag dus wel maar moet niet. 

  1338 Hits
JAN
17

Carnavaleske Gezelligheid: Tafelvoetbal Toernooi bij Café Dingus in Heerlen!

Op vrijdag 9 februari staat er een sprankelend evenement op de planning bij Café Dingus in Heerlen: het Carnavals Tafelvoetbal Toernooi! Een gezellige avond vol sportiviteit en plezier, waar iedereen van harte welkom is.

Datum: Vrijdag 9 februari
Tijd: toernooi begint om 20.00 uur

Of je nu een doorgewinterde tafelvoetbalspeler bent of gewoon zin hebt in een leuke avond uit, dit evenement is voor jou.

Het toernooi biedt niet alleen de kans om je tafelvoetbalskills te laten zien, maar ook om nieuwe vrienden te maken en te genieten van de warme sfeer van Café Dingus. Hoewel er geen officiële dresscode is, moedigen we iedereen aan om in een feestelijke bui te komen. Wie weet wordt jouw team wel opgemerkt, niet alleen vanwege je tafelvoetbaltalent, maar ook vanwege je creatieve outfit!

Prijzen: Inschrijfgeld wordt als prijzengeld volledig uitgekeerd.
Sfeer: Warme en gezellige ambiance, carnavalsmuziek

De prijzen voor de winnende teams zorgen voor extra spanning, maar het gaat vooral om het samenbrengen van mensen voor een gezellige avond. De bar zal goed gevuld zijn, en de muziek zal zorgen voor de perfecte carnavalssfeer.

Dus, noteer 9 februari in je agenda en breng je vrienden mee naar Café Dingus voor een avond vol tafelvoetbalplezier en carnavaleske gezelligheid. Het wordt een evenement om niet te missen! Tot dan!


  652 Hits
Getagged in:
DEC
16

Bekerloting

De bekerloting zal op zaterdag 23 december plaatsvinden om 18.30 uur in cafe Dingus in Heerlen. De volgende bekerronde is op vrijdag 19 januari. 

  1011 Hits