Aanmelden voor seizoen 2022-2023 is vanaf heden mogelijk. Hiervoor stuur je per mail of per post de volgende formulieren op:

-Aanmeldformulier vereniging

-Aanmeldkaarten leden. De zogenaamde witte kaarten worden weer gebruikt om discussies over lidmaatschap te voorkomen. Tip, laat ze de komende weken tekenen indien mogelijk.

De benodigde formulieren en kaarten staan op de website en zijn reeds geactualiseerd. Ga naar Zuid Oost Hoek op de site en kies voor documenten. Ze staan onder downloads. De aanmeldperiode loopt vanaf nu tot en met 31 juli.

De overschrijvingsperiode loopt ook tot en met 31 juli. Deze formulieren staan ook bij downloads. Na 31 juli kan men niet meer van vereniging veranderen! 

De competitie gaat weer van start in september.

Aankomend seizoen zal hopelijk weer een volledig seizoen zijn met voornamelijk de vertrouwde regels. Een uitzondering is wel dat het mogelijk blijft om een 4de koppel te loten. Corona heeft zijn sporen nagelaten en zonder deze regel zullen veel verenigingen moeten afhaken. Wij willen graag een competitie aanbieden met zoveel mogelijk tegenstanders dus blijft dit mogelijk voor alle klassen.