Skip to main content

Bedrijfs evenementen

Klantendag / Roadshow / Uitdagend tafelvoetbaltoernooi

Bedrijfsevents

Grote schermen of flatscreens waarop het verloop van het tafelvoetbal toernooi met uw gasten of personeel te zien is, feestelijke muziek die zich aanpast als de spanning oploopt en de juiste sfeerverlichting. Een tafelvoetbalevent dat u laat organiseren door Kickerprofs is een ultieme belevenis voor alle gasten, die elkaar op een andere manier leren kennen. Tafelvoetbal toernooien of competities zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden.Denk aan een originele bedrijfsborrel of bedrijfsevent, een unieke klantendag of sportieve teambuilding. De zo op het oog altijd rustige secretaresse ontpopt zich tijdens het toernooi als een gedreven middenvelder. En de schijnbaar niet zo sportief aangelegde personeelschef laat zich plots niet onbetuigd als keeper. Volledig verzorgde concepten voor het organiseren van een succesvol bedrijfsevent Met ons enthousiaste en specialistische team bouwen we elke (bedrijfs)ruimte om tot een onvergetelijke experience waar iedereen nog lang over na zal praten. Kickerprofs biedt verschillende volledig verzorgde concepten om uw bedrijfsevent tot een groot succes te maken. Voor het organiseren van kleine en grote evenementen tot over de 300 personen. Liever een concept-op-maat? Of tips of ideeën voor uw bedrijfsevent? Wij denken graag out of the box met u mee.

Uitdagend tafelvoetbaltoernooi organiseren

Tafelvoetbal toernooi organiseren

Een tafelvoetbaltoernooi verbindt mensen, en intensiveert bestaande contacten. Het maakt emoties los en zorgt ervoor dat mensen hun ware gezicht laten zien. En dat komt de sfeer alleen maar ten goede. Managers worden weer spelende kinderen, werknemers worden fanatieke doelpuntenmakers, en collega’s worden enthousiaste fans. Ook klanten en prospects voelen dat. Door het organiseren van een tafelvoetbaltoernooi gunt u ze een unieke ervaring, die ze niet licht vergeten. Groots uitpakken voor elk doel Kickerprofs neemt uw event desgewenst geheel uit handen. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Welk doel heeft u voor ogen met het toernooi? Is het saamhorigheid, teambuilding, een personeelsfeest, klantenbinding, of een incentive? Heeft u al een locatie? En hoeveel gasten verwacht u? Als wij een goede indruk hebben, gaan we aan de slag voor de ultieme belevenis. Omdat de eerste indruk van de gasten belangrijk is, pakken wij bij de organisatie groots uit. Met voetbaltafels, verlichting, video en audio die naadloos op elkaar aansluiten. Wilt u logo’s en bedrijfskleuren als bedrijfspromotie terug laten komen? Geen probleem. Met onze unieke branding mogelijkheden blenden we deze harmonieus in. Met bekers, bokalen, medailles en oorkondes wakkeren we het enthousiasme van uw gasten aan.
Soms wil je klanten bedanken, of gewoon laten merken hoezeer je ze waardeert. Met een unieke voetbaltafelcompetitie biedt u uw klanten een ervaring die ze niet licht zullen vergeten. Terwijl u ze in de watten legt, haalt u niet alleen de banden aan, maar zet u uw bedrijf ook nog eens op de kaart. Wedden dat ze graag vaste klant blijven, en ambassadeur worden?
Gezellig
Spanning
Sfeer
Plezier