Skip to main content
Fontgrootte: +

ZOH Kampioensrecepties

Behalve voor klasse 1B zit het seizoen er weer op voor ons. Het was een mooi seizoen en wij bedanken allen die dit mede mogelijk gemaakt hebben! Zoals de oudgedienden binnen de TVBZOH al weten komen er buiten de bekerwedstrijden en finale nu de recepties aan. Die zijn nog niet allemaal bekend maar dat volgt snel. Aangezien de eerste al plaats zal vinden op zaterdag 2 juni nu al de mededelingen en de rest volgt. 

Let wel op ( oud-ntvb'ers) bij de recepties worden de nummers 2 en 3 ook verwacht en voor hun is het boeteplichtig! Wij reiken de bekers dan uit en normaal ook de prijzen voor de top 3. Maar omdat de competitie er voor 1B nog niet op zit volgen die prijzen voor de top 3 later. Zal volgend seizoen weer zoals normaal zijn.

Hoofdklasse:

De kampioen TVC de Hakkers nodigt iedereen die dat wil graag uit om hun kampioenschap mee te vieren op zaterdag 2 juni in cafe 't Tepke te Gulpen. Vanaf 20.00u is iedereen welkom. Het zal geen traditionele receptie worden maar meer een feestavond .Wel is er natuurlijk de uitreiking door bestuur TVBZOH van de bekers. Dus TVC Da Capo1 en TVC  A gen Baan worden ook verwacht.

Overgangsklasse:

TVc Oost-Eijsden moet nog even overleggen met het bestuur over de datum. Ook TVC t Heukske en TVC Im Weissen Rössl worden dan verwacht.

1e klasse A:

TVC de Bekker zal nog even willen wachten op wat er gebeurt in 1B en die datum volgt dus ook nog. Wel worden TVC t Straotsje2 en TVC de Kroeg2 ook verwacht.

1e klasse B:

Wie o wie? Of TVC de Rode Ridder of TVC de Bekker2 maar buiten deze twee zal TVC de Smid ook moeten komen.

2e klasse:

Op zaterdag 9 juni is er de feestelijk receptie van TVC t Brook. Vanaf 20.00 is ook hier iedereen welkom om mee te feesten met deze kampioen! Zij hebben koste nog moeite gespaard dus dat zal net als bij de Hakkers erg leuk worden. De nummer 2 ( die ook promoveert) TVC Borgharen zal net als de nummer 3 TVC t Graefke ook aanwezig moeten zijn. 

Groeten, Bestuur TVBZOH 

AGENDA JAARVERGADERING
Slovak Championships ROSENGART 2018 (ITSF Master s...