KONINKLIJKE NEDERLANDSE TAFELVOETBAL BOND  


Wij geloven dat je altijd moet weten welke gegevens we over jou verzamelen en hoe we die gebruiken, en dat je hierover op een betekenisvolle wijze controle kan uitoefenen. Omdat we voortdurend streven naar transparantie, en als voorbereiding op de nieuwe wetgeving omtrent gegevensbescherming die volgende maand in werking treedt, werken we ons privacybeleid bij zodat jij de beste beslissingen kunt nemen over de gegevens die je met ons deelt.

Je zou ons nieuwe beleid helemaal moeten lezen, maar de belangrijkste wijzigingen zijn:

Meer focus op de controlemogelijkheden die we je bieden over je persoonlijke gegevens;

Meer focus op hoe Tafelvoetbal.nl jouw openbare gegevens breed en onmiddellijk deelt, onder meer via onze socialmedia tools.


Meer duidelijkheid over hoe we jouw gegevens delen om schade te voorkomen, aan de wet te voldoen, om het publieke belang te dienen en om Tafelvoetbal.nl veilig en open voor iedereen te houden.

We hebben ook onze algemene voorwaarden bijgewerkt zodat we gemeenschappelijke voorwaarden hebben voor Tafelvoetbal.nl, en om te verduidelijken dat je rechten moet hebben met betrekking tot de content die je deelt op onze diensten. We moedigen je aan beide documenten volledig te lezen, en met vragen contact met ons op te nemen zoals beschreven in ons privacybeleid. De nieuwe algemene voorwaarden en het nieuwe privacybeleid gaan in op 25 mei 2018. Door op of vanaf die datum gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met deze wijzigingen.

Vergeet niet dat je de controlemogelijkheden die we bespreken in ons bijgewerkte beleid kan gebruiken om de gegevens die we over jou verzamelen, of de manier waarop we die gebruiken, te beperken. Je kan er ook voor kiezen om je Tafelvoetbal.nl account te deactiveren. Jij hebt het laatste woord over of en hoe we jouw persoonlijke gegevens verwerken.

Bedankt voor je vertrouwen en voor het feit dat je Tafelvoetbal.nl gebruikt!


​​Jack Janssen
​Patrick Meijers ​​​Hein Snippe​​Rob Göbbels 
Voorzitter ​​Vice voorzitter ​​​​Penningmeester​​Secretaris

 == FAIR PLAY – BE PART OF THE PRIDE ==