Skip to main content
Fontgrootte: +

We gaan beginnen

ZOH-Mededeling

Aanstaande vrijdag 24 september gaat de competitie beginnen. Dit seizoen zal er iets anders uit gaan zien vanwege de nieuwe maatregelen. Vrijwel elke vereniging heeft leden die niet gevaccineerd zijn en voor wie wekelijkse testen geen optie zijn. Zij staan vanaf 25 september even buitenspel wat hopelijk niet lang zal duren. Omdat we nu ook met 6 (zelfs met 4) personen kunnen spelen kunnen de meeste verenigingen wel van start gaan.

De wedstrijden beginnen om 20.00 uur zolang de sluitingstijd van 24.00 uur gehandhaafd blijft. Met wat discipline, korte tot geen pauzes, gaat dit zeker lukken. Mocht er een keer een vierde partij niet op tijd kunnen eindigen dan worden deze op een inhaaldag uitgespeeld in het bondslokaal of in een nog te bepalen locatie in Maastricht of omgeving. 

Helaas kunnen de volgende verenigingen even niet deelnemen:

-de Paardestal 1 -de Komiek  -Op de Bosch  

de Bok 1 en de Prick 2 zijn opgeheven.                                                   

Alle wedstrijden tegen deze verenigingen vervallen voorlopig.

Deze 3 kunnen hopelijk in november weer deelnemen. Dan kunnen ook de wedstrijden nog worden ingehaald. Kan het dan nog niet dan kunnen zij waarschijnlijk vanaf januari een halve competitie meedoen. Het bondskoppeltoernooi gaat naar volgend jaar. Het lijkt ons verstandiger nog even te wachten met een groot toernooi.

Voor seizoen 2021-2022 geldt de olympische gedachte, meedoen is belangrijker dan winnen !     

New tournament accepted in Germany 2022
New tournament accepted in France 2022