Skip to main content
Fontgrootte: +

Seizoen 2021-2022 ZOH

ZOH-Mededeling

Vanwege de versoepelingen en vooruitzichten meent het bestuur van de ZOH dat wij aan het eind van dit jaar weer een competitie kunnen organiseren. Het streven is om in september van start te gaan. De inschrijvingsperiode verlengen wij tot en met 31 juli. Of, en wanneer, de jaarvergadering en de toernooien ook doorgang kunnen vinden is nu nog niet te zeggen. De impact van corona is echter dusdanig groot dat wij voor aankomend seizoen enkele wijzigingen doorvoeren. Deze moeten het de verenigingen makkelijker maken om weer op te starten.

Nadat de inschrijving gesloten is zal de ZOH een indeling maken. Deze zal zoveel mogelijk overeenkomen met de indeling van vorig seizoen. Niet uit te sluiten valt dat deze aangepast moet worden om elke vereniging in elke klasse een zo interessant mogelijke competitie aan te kunnen bieden. De wedstrijdopzet blijft natuurlijk gehandhaafd, 4 partijen moeten per wedstrijd gespeeld worden. Veel verenigingen verwachten dat zij in het begin van het seizoen nog niet op volle sterkte zijn. Om ervoor te zorgen dat ook zij kunnen deelnemen zal de regeling die voorheen alleen voor de laagste klasse geldig was, nu ook worden ingevoerd bij alle andere klassen. Men kan dus ook met 6 spelers een wedstrijd spelen. Nadere uitleg staat in het reglement maar zal later nog eens op deze site worden geplaatst zodat iedereen van tevoren weet hoe te handelen in voorkomend geval.

Financiele kant.

Zoals eerder aangekondigd zullen de verenigingen die de contributie voor vorig seizoen voldaan hebben deze voor komend seizoen niet meer hoeven te voldoen. Waren er vorig seizoen b.v. 14 leden en zijn er dit seizoen 11 leden dan volgt terugbetaling. Zijn er nu meer leden dan worden deze in rekening gebracht. De verenigingen die betaald hebben en aankomend seizoen niet kunnen deelnemen kunnen dit doorgeven aan het bestuur. Zij zullen hun betaalde contributie teruggestort krijgen op de rekening van de penningmeester die bij de ZOH bekend is. Mocht deze zijn veranderd zal in goed overleg een oplossing gezocht worden.

De lopende betalingsverplichtingen van de ZOH zullen door de bond worden voldaan en worden niet verhaald op de verenigingen. De ZOH was, is en blijft een bond die staat voor een eerlijke behandeling van alle aangesloten leden!

Zodra wij meer weten over aankomend seizoen zal dit worden doorgegeven via deze site, social media en zullen de verenigingen per mail worden geinformeerd.

Hopelijk tot zeer binnenkort!

New tournament accepted in Bulgaria 2021
World Record 2021 - LET’S FOOS