Aanbevolen 

Promotie/Degradatieregeling Seizoen 2019/2020

Beste leden,

De afgelopen twee jaar hebben wij geprobeerd de samenstelling van alle klasses zoveel mogelijk te nivelleren. Vanwege het wegvallen van meerdere teams is dit maar ten dele gelukt. Vandaar deze weer wat afwijkende regeling. Hiermee willen wij bewerkstelligen dat de verschillen voor wat betreft het aantal deelnemende teams in alle klasses kleiner zullen worden. Dan heeft de een niet meer 6 weken vrij en de ander niet.

Veel spelers denken dat elke klasse op zich staat. Dat is echter niet het geval. Veel verenigingen hebben meerdere teams en niet alle teams hebben de beschiking over een eigen kast. Daardoor kan niet elk team op een ogenschijnlijke vrije dag een wedstrijd spelen. Er moet een kast beschikbaar zijn en er speelt nog meer mee waar veel spelers geen weet van hebben.

Een andere verbetering hebben wij ook toegepast voor dit seizoen. De laatste bekerrondes zullen na de reguliere competitie worden gespeeld zodat er weer minder vrije vrijdagen zullen zijn voor de teams die niet langer meespelen in de bekercompetitie.

De regeling:

Hoofdklasse

De laagste degradeert


Overgangsklasse

Nummers 1 en 2 promoveren

De laagste 2 teams degraderen


Eerste klasse A

Nummers 1 en 2 promoveren

De laagste degradeert


Eerste klasse B

Nummers 1 en 2 promoveren

De laagste degradeert


Tweede klasse

Nummers 1 en 2 promoveren


Met vriendelijke groeten,

Bestuur TVBZOH 

ITSF 2019 highlights
Online doorgeven uitslagen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.tafelvoetbal.nl/

All rights Reserved.
Privacy statement (AVG/GDPR)