Aanbevolen 

Tafelvoetbalcompetitie op Soccer in Zuid-Limburg

  

...


Eindelijk is het zover!

 Vanaf 1 januari 2019 start de Soccer Bond Zuid-Limburg een competitie op soccertafels. Deze competitie vindt in principe 1 keer in de 2 weken plaats op donderdagavond, zodat iedereen op vrijdag lekker op hout kan blijven voetballen. De bedoeling is om het aanmelden van een team laagdrempelig te houden, met een minimum aan regels te beginnen en na een jaar resp. een seizoen te evalueren wat anders of beter kan. Om die reden heb je ook maar vier mensen nodig om een team te beginnen. Dit mogen er uiteraard ook meer zijn. Vanaf 9 of 10 personen raden we jullie echter aan een 2de team op te richten, want meer teams betekent natuurlijk meer verschillende wedstrijden.

Mocht de locatie waar jullie willen spelen nog geen soccertafel hebben, dan kan de kastelein natuurlijk een soccertafel kopen (bij voorkeur een Leonhart of Roberto) of contact opnemen met de NTVB die, in samenwerking met een Leonhart en Roberto partner, tegen een aantrekkelijke vergoeding soccertafels per maand verhuren (contact: bestuur@tafelvoetbal.nl).Op die manier wil de NTVB ons ondersteunen om zonder groot investeringsrisico voor de kastelein met de competitie te starten. Wordt de competitie een succes en blijkt de investering in een soccertafel te lonen dan kan natuurlijk alsnog een tafel worden gekocht.Ook hierbij kan de NTVB ondersteunen.

Het inschrijfgeld per team is voor het eerste seizoen € 25,- Dit betekent dat je na inschrijving spelers (kosteloos) kunt toevoegen. De spelmodus en andere belangrijke zaken vind je terug in het reglement, dat spoedig online zal worden gezet.

Krijg jij ook geen genoeg van het spelletje, speel je internationaal en vind je het fijn om op deze manier het hele jaar door te kunnen 'trainen' of heb je misschien nog nooit (op soccer) gespeeld, maar wil je ook besmet worden met het tafelvoetbalvirus?

Schrijf je dan voor 25 december 2018 in via dit formulier, dat ook te vinden is onder https://www.tafelvoetbal.nl/documenten en mail dit formulier naar soccer@tafelvoetbal.nl.

Met vriendelijke groet,

Rob Göbbels

SBZL

ECL 2018 - Teams presentation - part 5
Results and Photos of South Carolina State Champio...
 

All rights Reserved.
Privacy statement (AVG/GDPR)