Wat was het weer een gezellig feestje toen afgelopen weekend in Spaubeek 46 koppels uit Nederland, BelgiĆ« en Duitsland voor de prijzen streden!  Van 14:00 tot 19:00 6 voorrondes en daarna tot 22:00 de (meestal)  heel spannende KO wedstrijden waarna uiteindelijk Devin Meentz en Kay Jongen van SBZL tafelvoetbalteam de Spechvogels uit Spaubeek met de eerste prijs naar huis gingen.

Een gevarieerd deelnemersveld met o.a. een aantal spelers van de nationale teams van BelgiĆ«, Duitsland en Nederland, maar ook spelers, die voor het eerst aan een toernooi deelnamen. En toch voor iedereen genoeg spannende en leuke wedstrijden door de zeer succesvolle toernooi formule het zogenaamde "Zwitsers Systeem",  waarbij ook al tijdens de lotingen in de  voorronden rekening wordt gehouden met de resultaten van de wedstrijden, die men tijdens deze voorronden heeft gespeeld.

Het was weer een groot succes, met name ook door het sportieve, faire gedrag van de spelers en daarom ook een woord van dank aan jullie en hopelijk tot de volgende!


Groetjes!

Michelle en Rob

SBZL

...

Toernooi data

Tafelvoetbal.nl - voor alle tafelvoetballiefhebbers
...

Toernooi ranking

Tafelvoetbal.nl - voor alle tafelvoetballiefhebbers