Skip to main content
Fontgrootte: +

Inschrijvingsperiode bijna voorbij

Veel verenigingen hebben zich al aangemeld maar nog niet allemaal. Ter herinnering, inschrijven kan tot 1-7-18. Is men later dan zijn de rechten van de vereniging voor wat betreft klasse-indeling e.t.c. vervallen en bekijkt het bestuur wat er nog eventueel mogelijk is. Zorg voor een ingevulde aanmeldlijst maar zeker ook voor de aanmeldkaarten! belangrijk ondermeer i.v.m. de AVG wetgeving.

Natuurlijk zijn er nog verenigingen op zoek naar spelers en willen die wachten tot het einde. Als er nog spelers op zoek zijn naar een team dan kan men o.a. terecht bij Smidter Boys ( Bocholtz) of Pipo Boys ( Landgraaf) en er zijn er natuurlijk nog wel meer. Als men wil kan het bestuur bemiddelen zodat iedereen een geschikte vereniging kan vinden.

 De competitie begint weer traditioneel op de laatste vrijdag van augustus en dat is de 31ste dit jaar.

Bescheiden afhalen kan op dinsdag 28 augustus in cafe de Sjmied te Eijsden voor de regio Maastricht en op woensdag 29 augustus in cafe t Hoefveld ( lokaal Wolfjes) te Landgraaf  voor de regio Parkstad van 20.00 tot 22.30u. Andere regio's hebben de keuze tussen beide. Verdere berichtgeving volgt maar dan weten jullie dat alvast.

New tournament: Western Canadian Foosball Champion...
Onze kampioenen NK 2018