Skip to main content
Fontgrootte: +

Corona virus, competitie gestopt!

ZOH-Mededeling

De overheid heeft maatregelen genomen om verdere besmettingen met het coronavirus te voorkomen. Ook de ZOH voelt zich genoodzaakt om maatregelen te treffen. Het sociale leven moet op een laag pitje komen te staan en daar past niet bij dat er veel spelers door heel Zuid-Limburg reizen om in kleine ruimtes wedstrijden te spelen. De ZOH heeft veel leden die in een risicogroep vallen en we hebben verenigingen die in gemeentes spelen waar ook een verhoogd risico voor geldt. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en stoppen dus per direct met alle competitiewedstrijden.

Het Limburgs Kampioenschap van 10 april is nog niet verplaatst. Eind deze maand volgt overleg met de autoriteiten of dit op deze datum doorgang kan vinden.

De bekercompetitie gaat vooralsnog wel door. Deze zal in de maand mei worden gespeeld en hopelijk is de situatie dan dusdanig dat dit zonder verhoogd risico doorgang kan vinden.

De ranglijst zal later bekend worden gemaakt. Voor sommige verenigingen is de eindstand wel duidelijk. Wij nemen t.z.t. contact op met de verenigingen waar dit niet zo duidelijk voor is.

Geen gemakkelijke beslissing, wel een verstandige en wij hopen op jullie begrip in deze. 

Met vriendelijke groeten,

Bestuur TVBZOH


Official communication - Covid-19
Czech LEONHART Championship 2020 is postponed