Skip to main content
Fontgrootte: +

Competitiestart seizoen 20-21

ZOH-Nieuws

 De competitie gaat weer van start op vrijdag 18 september. Deze zal er uiteraard anders uitzien dan voorgaande seizoenen in verband met het coronavirus. Iedereen dient zich nog steeds te houden aan het horecaprotocol. Zoals beschreven in de noodverordening ( laatste versie 21 aug) is 1,5 meter afstand houden verplicht, maar voor spelers die een wedstrijd spelen geldt een tijdelijke uitzondering . Voorafgaand en na de wedstrijd dient men weer 1,5 meter afstand te houden.

We spelen dus zonder scheidsrechters en zonder toeschouwers als die geen 1,5 meter afstand kunnen houden. Ook schreeuwen is verboden maar dat deden tafelvoetballers toch al niet..

In een aantal cafes zijn kuchschermen geplaatst zoals we die kennen van sommige winkels en terrassen. Deze zijn opgehangen tussen de doelen en schermen dus alleen de twee koppels van elkaar af. Het staat een ieder vrij dit voorbeeld te volgen en in de gemeente Simpelveld zijn deze schermen zelfs verplicht. Het verdient aanbeveling om voorafgaand aan de wedstrijd, en na het wisselen, de handen te ontsmetten.

Elke kastelein weet wanneer een vereniging op bezoek komt. Deze wetenschap staat ons inziens gelijk aan een reservering. De kasteleins kunnen aan de hand van de wedstrijdformulieren zien wie er aanwezig is, of is geweest. Zo voldoen zij aan de reserveringsplicht. Deze gegevens dienen zij na twee weken te vernietigen.

Mocht een cafe wat klein zijn, of worden er andere moeilijkheden verwacht dan kan men afwijken van het gewone speelschema. Men kan bijvoorbeeld in twee tijdvakken spelen. De eerste twee partijen kunnen b.v. tussen 20.00 en 21.30 gespeeld worden en de laatste twee vanaf 22.30 uur zodat het minder druk is. 

De uitgifte van de bescheiden zal dit jaar niet plaatsvinden. Er zal zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van deze website en e-mail. Wedstrijdblokken, balletjes en wat dies meer zij, kunnen na het maken van een afspraak gehaald worden in het bondslokaal. Materiaal is ook te verkrijgen bij de firma Topper.

Dit onder voorbehoud van eventuele besluiten van de bevoegde autoriteiten. 

Nieuwe adressen
Overschrijvingen ZOH