Competitie 21/22

ZOH-Nieuws

De competitie zal vrijdag 24 september om 21.00 uur beginnen. De overheid heeft aangegeven dat de verplichte sluitingstijd voor de horeca dan waarschijnlijk is opgeheven. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen de wedstrijden om 20.00 uur aanvangen.

De indeling kan men bekijken via deze link: https://www.tafelvoetbal.nl/verenigingen . De teamsamenstelling is conform de aanmelding verwerkt op de website. Mocht er een aanpassing nodig zijn dan kan men dit melden bij het bestuur. De spelerskaarten zullen op een later tijdstip verstuurd worden. Mocht men materiaal zoals balletjes en wedstrijdblokken nodig hebben dan kunnen deze na het maken van een afspraak afgehaald worden in het bondslokaal.

Zoals eerder aangegeven hierbij een samenvatting van hoe te handelen indien een vereniging met minder dan 8 personen een wedstrijd wil spelen. Voor de wedstrijd begint moet men aangeven dat er 6 of 7 spelers zijn. De namen van alle beschikbare voor- en achterspelers gaan in een aparte pot. De tegenstander loot twee spelers die de 4de partij zullen spelen. Indien er 7 spelers zijn dan hoeft er alleen een voor- of achterspeler geloot te worden die met de 7de speler samen zal spelen. Wisselspelers zijn alleen toegestaan indien er meer dan 8 spelers beschikbaar zijn. Daarna kan men de opstellingen wisselen voor de 1ste en 2de partij.

Bij minder dan 6 spelers kunnen er 2 partijen gespeeld worden zonder dat er een boete volgt. Een 5de speler kan helaas niet deelnemen aan de wedstrijd. Met minder dan 4 spelers kan niet gespeeld worden en volgt er een boete.

Op het ZOH gedeelte van de website is bij 'documenten'  onder 'algemeen' de algemene info te vinden over de bond. Daar staan nog eens de telefoonnummers waar men de uitslag heen moet sturen en de contactgegevens van bijvoorbeeld de Tuchtcommissie. De functie van Keurmeester is vervallen dus bij conflicten moet men de Tuchtcommissie informeren. Ook komt daar z.s.m. de nieuwe adreslijst van alle verenigingen te staan.

Iedereen een prettige en sportieve competitie gewenst!


Results and Photos of Lake Challenger 2021 - ITSF ...
Coming Up this Weekend - 2 Tournaments in Europe

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.tafelvoetbal.nl/

All rights Reserved.
Privacy statement (AVG/GDPR)