Skip to main content
Fontgrootte: +

AGENDA JAARVERGADERING

logo-ZOH

Uitnodiging voor de ledenvergadering van de Tafelvoetbalbond Zuid Oost Hoek welke gehouden wordt op 10-06-2018 in café Dierks, Hoogstraat 65 te Landgraaf, aanvang 14:30 uur.

Houd U er rekening mee dat een afgevaardigde van Uw vereniging op deze vergadering verplicht aanwezig moet zijn!

Bij geen vertegenwoordiging volgt automatisch een Boete.

Agendapunten:

1.Opening door de voorzitter.

2.Goedkeuring notulen Bondsvergadering d.d. 11-08-2017.

3.Mededelingen.

4.Financieel overzicht.

5.Competitieoverzicht.

6.Uitslagen Bondskoppeltoernooi.

7.Nieuwe wet persoonsgegevens en betekenis voor witte kaart

8.Reglementswijzigingen (zie hieronder).

9.Rondvraag.

10.Sluiting.

Met vriendelijke groet,

P. Roeleveld

Secretaris Z.O.H.

REGLEMENT VOOR BEKERWEDSTRIJDEN

Artikel 1

De bekercompetitie wordt gespeeld in klassen.
In de algemene bekercompetitie worden alle bij de ZOH aangesloten verenigingen, ongeacht welke klasse, betrokken. Tenzij een team c.q. vereniging op grond van een schorsing voor de bekercompetitie is uitgesloten. Bij het niet deelnemen van een team aan de bekercompetitie voor teams, worden het team en de voor dit team spelende leden uitgesloten van bekerdeelname in het daaropvolgende seizoen. Als spelende leden worden aangemerkt de leden die op het tijdstip van het betreffende toernooi een spelerspas hadden voor dit team. Hieronder vallen ook de ingeleverde c.q. op het laatste moment omgestempelde teamlijsten. Ontheffingen zijn niet toegestaan.
Teams welke in de eerste of in een daarop volgende ronde van de algemene bekercompetitie uitgeschakeld worden, vallen t/m de halve finale terug in de bekercompetitie welke afzonderlijk voor hun klasse geldt.

Spelreglement

Artikel 3 DE OPSTELLING

Ieder team moet om 21.00 uur in het wedstrijdlokaal aanwezig zijn met minimaal 3 spelers c.q. het 1ste koppel + scheidsrechter (zie art.6). Deze 2 spelers moeten ook als 1ste partij/koppel op het wedstrijdformulier vermeld worden, evenals de 2de partij/koppel en de reserves. Om uiterlijk 21.00 uur wisselen de aanvoerders van beide teams de opstellingen uit en moet het 1ste koppel gereed zijn om te spelen. Na het einde van de 1ste partij moet het 2de koppel gereed zijn om te spelen. Als de eerste twee partijen voor 22.30 uur zijn beëindigd, moeten partij 3 en 4 uiterlijk om 22.30 uur op het wedstrijdformulier worden ingevuld. Met goedvinden van beide teamleiders mogen de laatste twee partijen ook eerder ingevuld en gespeeld worden. Is partij twee niet om 22.30 uur beëindigd, dan verschuift het tijdstip van invullen van de laatste twee partijen. Ze moeten dan ingevuld zijn 5 minuten nadat de tweede partij is beëindigd. De spelers van de derde partij moeten in het lokaal aanwezig zijn op het moment dat zij op het wedstrijdformulier ingevuld worden. De partijen moeten achtereenvolgend gespeeld worden. Is een team om 21.00 uur niet met minimaal 2 spelers c.q. 1ste koppel aanwezig of kan de tweede of derde partij door het ontbreken van een speler van deze partijen en het niet voorhanden zijn van reserves geen doorgang vinden telt het gehele team als niet opgekomen en heeft dit team de wedstrijd met 8-0 verloren, tevens wordt dit team gestraft met een hiervoor vastgestelde boete. Geldt het bovenstaande voor beide teams dan is de uitslag van de betreffende partij 0-0 gelijk en dient de volgende partij gespeeld te worden. De partijen 1, 2 en 3 moeten dus gespeeld worden. Van elk team moeten bij iedere wedstrijd van de opgegeven spelers, die op de teamlijst van dit team staan, minimaal zes spelers de gehele wedstrijd spelen tenzij er een gegronde reden is de wedstrijd te staken, ontheffingen tellen ook mee. Bij het staken van een wedstrijd wordt onmiddellijk de onafhankelijk keurmeester opgeroepen. Een team dat met minder dan 6 hiervoor opgegeven spelers opkomt of de wedstrijd speelt met minder dan 6 voor dit team, volgens Artikel 25 (wit) opgegeven spelers, telt behoudens in geval van een gegronde staking als niet opgekomen. Hierbij wordt de regeling als bovengenoemd bij niet opgekomen toegepast. De thuis spelende teams dienen een kwartier voor aanvang van de wedstrijd de speeltafel vrij te maken voor de tegenstander, zodat deze een kwartier kan inspelen. Tijdens het inspelen voor aanvang van de wedstrijd en bij calamiteiten tijdens de wedstrijd dient de tegenstander op- en of aanmerkingen m.b.t. het spel en/of de ballen kenbaar te maken door de keurmeester in te schakelen. Dit betekent dat de wedstrijdballen die tijdens het inspelen worden gebruikt, zonder toestemming van de bezoekende vereniging, niet meer verwisseld mogen worden tijdens deze wedstrijddag.

Artikel 12 WISSELSPELERS

Voor aanvang van elke partij dienen de aanvoerders van beide teams de teamlijsten te tonen aan de scheidsrechters. Op het wedstrijdformulier mogen 3 reservespelers vermeld worden, die of op de teamlijst moeten staan of een ontheffing hebben. Van deze drie reservespelers mogen er uiteindelijk twee bij elke stand ingezet worden. Een wissel mag alleen gebeuren als de bal uit het apparaat springt of als er een goal gescoord is of als de partij nog moet beginnen. Dit geldt ook voor het wisselen van spelers van een koppel onderling. De naam van de speler welke invalt en van de speler die uitvalt, evenals de stand waarbij deze wissel plaatsvindt, dienen duidelijk op het wedstrijdformulier vermeld te worden onder reservespelers. Een reservekoppel kan als volledige partij ingezet worden. Het wisselen van spelers onderling is ten hoogste twee keer toegestaan per partij. Het inbrengen van wisselspelers staat hier buiten. Ook op het wedstrijdformulier vermeldde spelers die niet ingevallen zijn hebben een bindende wedstrijd gespeeld die niet meetelt voor de top- 10. Een speler mag slechts één keer op het wedstrijdformulier vermeldt staan als speler of als reservespeler. Indien een speler eveneens als reservespeler staat vermeld volgt een boete. Staat een speler vermeld op het wedstrijdformulier van 2 verschillende teams van een vereniging , dan is alleen de partij met 16-0 verloren van het team , waarbij deze speler NIET is aangemeld bij de ZOH.

Artikel 8 GELDMIDDELEN

D. Komt een team niet op voor een wedstrijd, dan is deze vereniging een boete van 50 Euro verschuldigd aan de ZOH. Hiervan gaat 25 Euro naar de benadeelde vereniging. 

World Series by Garlando
ZOH Kampioensrecepties