De hele maand juni is het mogelijk om teams aan te melden. Ook de overschrijvingen kunnen deze maand ingediend worden. Denk ook aan de aanmeldkaarten ( de zgn witte kaarten) die per lid moeten worden ingediend. Deze formulieren zijn allemaal op deze site te vinden bij downloads. 

Verder zijn er weer wat teams die nieuwe leden zoeken. Dan gaat het o.a. om Smidter Boys uit Bocholtz maar ook om de Sport uit Heerlen. Interesse in de Sport? Bel dan met 06 511 06291 en hoor welke speciale aanbiedingen er hier allemaal mogelijk zijn!

Nou gaan wij geen bericht plaatsen voor elke vereniging die leden zoekt. Ben jij een speler of ken jij er een die een vereniging zoekt dan kun je ook een bericht sturen naar het bestuur. Wij bemiddelen graag tussen verenigingen en spelers of beginners die een vereniging zoeken.

En antwoord niet op dit bericht middels de 'reply' of 'beantwoord' knop want dit is gekoppeld aan bestuursleden van de NTVB. Ga even naar ZOH en dan naar organisatie ( staat bovenaan) en dan zie je de manieren hoe in contact te komen met de medewerkers van de ZOH.