Skip to main content
Fontgrootte: +

Aanmelden herstart competitie

ZOH-Nieuws

 Nu de regering groen licht heeft gegeven wordt op 11 maart a.s. de competitie van de ZOH weer hervat. De eerste helft vervalt en we gaan proberen een halve competitie af te werken in de resterende tijd. We eindigen zeer waarschijnlijk op 10 juni. De promotieregeling blijft van kracht en dit betekent dus dat de kampioenen promoveren. In de overgangsklasse promoveren de nummers een en twee.

Om alles in goede banen te leiden verzoeken wij de verenigingen om zo snel mogelijk, doch uiterlijk vrijdag 25 februari, te melden of ze wel of niet meedoen met het restant van de competitie. Dit kan bij de bestuursleden vermeld op deze site. Dit is nodig om te bepalen of het schema moet worden aangepast.

Op financieel gebied zal er een compensatie komen voor degenen die zich oorspronkelijk al hadden aangemeld voor de normale competitie. Na de competitie zal de overschrijvingsperiode duren tot en met 31 juli.

Het bestuur hoopt op deze manier het tafelvoetbal weer op gang te krijgen. We zijn ons bewust van het feit dat niet iedereen tevreden zal zijn maar het is nu eenmaal onmogelijk dat te bewerkstelligen.

Wij wensen iedere deelnemer een leuke en sportieve competitie!

Coming Up this Weekend - North East Open - ITSF Pr...
New tournaments accepted in UAE and UK 2022