Skip to main content
FEB
11

2e SBZL MonsterDYP (Draw Your Partner) !

Na een heel succesvol en gezellig eerste toernooi staat de volgende MonsterDYP alweer voor de deur!  Heb je zin in een toernooi waar je minstens 6 wedstrijden, steeds met een andere partner, speelt en waar vooral gezellig ballen voorop staat?   Meld je dan (op tijd) aan!   

Getagged in:
JAN
06

Toernooireeks voor nieuwe, minder ervaren en ervaren spelers! - NOG MAAR 1 PLEK VRIJ!

Tafelvoetbalvrienden!

De Soccer Bond Zuid-Limburg gaat in samenwerking met Café Dingus beginnen met een toernooireeks, die in het teken staat van plezier hebben, vrienden maken en nieuwe tafelvoetbalspelers voor de Topper en/of Soccer competitie te werven.

Het concept van de zogenaamde MONSTER DYPS is gekozen om dit idee om laagdrempelige toernooitjes vorm te geven. Dit betekent:

1. Spelers melden zich niet als koppel, maar individueel aan

2. Een toernooi begint met een aantal (tussen de 6 en 10) voorrondes, waarin iedere speler iedere wedstrijd met verschillende spelers samen speelt:  soms speel je dus met een ervaren speler, soms met een minder ervaren/nieuwe speler.

4.  Een wedstrijd in de voorronde gaat tot 7.

5. Na de voorrondes worden,op basis van de individuele resultaten tijdens de voorronden, vaste koppels gevormd, die volgens het "best of 3" model KO wedstrijden spelen, waarbij 2 van 3 sets moeten worden gewonnen en 1 set tot 5 gaat.

6. De eerste X spelers spelen voor het kampioenschap, waarbij speler 1 met speler 5 speelt, speler 2 met speler 6, enzovoorts. Hierbij is X afhankelijk van het aantal spelers.

7. De overige spelers, spelen voor de winst in de B-Ronde.

Aangezien het maximaal aantal deelnemers afhangt van het aantal beschikbare voetbaltafels is gegarandeerd, dat het toernooi  "lekker doorloopt" en maximaal 4 uur duurt (aanvang 20:00 -  einde uiterlijk 00:00)

Voor de ervaren spelers een niet onbelangrijke informatie:  Er wordt gespeeld op 2 Topper tafels (volgens de ZOH Topper regels)  en op 1 Leonhart tafel (volgens de SBZL-ITSF Soccer regels):  Voor de één een leuk concept; voor de ander misschien niet. In ieder geval voor de Topper spelers, die nog nooit een Soccer tafel hebben aangeraakt een interessante ervaring!  :-)

Dus...  als je zin hebt in een "Fun" toernooi en/of iemand kent, die tafelvoetbal ook wel leuk vindt, maar zich misschien niet goed genoeg vindt voor deelname aan een "profi" toernooi of geen zin heeft in de verplichting van een wekelijkse competitie....   Wip een keer (alleen of samern) binnen  bij Cafe Dingus, Parallelweg 63 in Heerlen!

DAY 1:   27 januari 2024!
DEC
30

Club Foos geeft het goede voorbeeld voor 2024!

Getagged in:
DEC
13

Tafelvoetbal winter experience in de Geusselt Sporthal

Maastricht Sport in samenwerking met de NTVB presenteren:

Getagged in:
NOV
20

We hebben een nieuwe kampioen van Nederland!

Afgelopen weekend streden in Spaubeek 8 teams vanuit heel Nederland tegen elkaar voor de Nederlandse titel en voor kwalificatie voor de European Champions League 2024.

De spannende finale tussen de Paardestal en de Hakkers eindigde in een gelijkspel, waardoor de winst beslist moest worden in een penalty shoot-out. Met een uitslag van 3-1 in het voordeel van de Paardestal, mogen zij zich het beste team van Nederland noemen .

Het team van Club Foos werd 3e.

Iedereen bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar!

Voor alle uitslagen zie: https://www.tafelvoetbal.nl/ntvb-mobiel/nat-competitie 

Getagged in:
NOV
02

Dit weekend laatste toernooi van het jaar in de regio Zuid-Limburg

Getagged in:
MEI
10

Volgende Challenger in Groningen op 20.5.23!

Getagged in:
APR
03

Clubfoos Challenger in Amsterdam op za. 16.4.23!

Getagged in:
MRT
27

Ook 2e SBZL Euregio Challenger in Spaubeek weer een groot succes!

Wat was het weer een gezellig feestje toen afgelopen weekend in Spaubeek 46 koppels uit Nederland, België en Duitsland voor de prijzen streden!  Van 14:00 tot 19:00 6 voorrondes en daarna tot 22:00 de (meestal)  heel spannende KO wedstrijden waarna uiteindelijk Devin Meentz en Kay Jongen van SBZL tafelvoetbalteam de Spechvogels uit Spaubeek met de eerste prijs naar huis gingen.

Een gevarieerd deelnemersveld met o.a. een aantal spelers van de nationale teams van België, Duitsland en Nederland, maar ook spelers, die voor het eerst aan een toernooi deelnamen. En toch voor iedereen genoeg spannende en leuke wedstrijden door de zeer succesvolle toernooi formule het zogenaamde "Zwitsers Systeem",  waarbij ook al tijdens de lotingen in de  voorronden rekening wordt gehouden met de resultaten van de wedstrijden, die men tijdens deze voorronden heeft gespeeld.

Het was weer een groot succes, met name ook door het sportieve, faire gedrag van de spelers en daarom ook een woord van dank aan jullie en hopelijk tot de volgende!


Groetjes!

Michelle en Rob

SBZL

...

Toernooi data

Tafelvoetbal.nl - voor alle tafelvoetballiefhebbers
...

Toernooi ranking

Tafelvoetbal.nl - voor alle tafelvoetballiefhebbers
Getagged in:
MRT
22

​GROOT LEONHART TOERNOOI, VLAK OVER DE GRENS BIJ ONZE OOSTERBUREN!

JAN
04

Aankomende Challengers in Spaubeek, Amersfoort en Tilburg!

JAN
03

Happy New Year! 2023.. het jaar van veel tafelvoetbaltoernooien

Dames en Heren!


ClubFoos, TBNL en de SBZL zullen dit jaar een groot aantal toernooien organiseren.

Clubfoos in Amersfoort, Amsterdam, Groningen, Haarlem en Utrecht, TBNL in Tilburg en de SBZL in Spaubeek.

Gemiddeld 2 tot 3 toernooien per maand, die niet alleen heel gezellig zijn, maar natuurlijk ook allemaal meetellen voor de jaarlijkse Challenger ranking en dus voor de kwalificatie van de WK in 2025.

Dus...  hou de evenementenkalender in de gaten!


Groetjes,

namens het bestuur van de NTVB

Rob


ps.   wil je zelf een keer een (bedrijfs/jeugd/..)toernooi organiseren, maar heb je geen tafels... email naar info@tafelvoetbal.nl en misschien vinden we een (goedkope) oplossing!