TFC Kickerheadz Rotterdam

Adresgegevens

Snookercentrum Spijkenisse
Vlinderveen 217
3205 EB Spijkenisse
Tel: 0181-641622

Contact gegevens

Email: tfcrotterdam@gmail.com
Website: FB Kickerheadz
Telefoon: 0181-641622
DE tafelvoetbalclub in regio
Rotterdam

About Kickerheadz

De club is ontstaan uit liefde voor de sport tafelvoetbal, na 16 jaar actief tafelvoetbal, het organiseren van toernooien en speelavonden rees de vraag: "was ik dan echt de enige die zich in deze regio aan het inzetten was voor deze sport?"  In die tijd was alles georganiseerd op Deutscher Meister met de bijbehorende regels, de tafels waren vaak gammel en in slechte staat hetgeen het spelplezier vaak verpestte.  Als einige, die zich moeite deed voor goede events kwam ik via via met Club Foos Amsterdam in contact. Met 5 ITSF goedgekeurde tafels een goede locatie, maar de reistijd begon toch een probleem te worden. Ik wilde dit ook in mijn eigen regio, Spijkenisse/Rotterdam. Ik wilde deze tafels bij de mensen in mijn regio introduceren met de bijbehorende ITSF regels.

Tafelvoetbal als sport en uit de kroeg/coffeeshop sfeer, voor aansluiting met de internationale top van tafelvoetbal was dit een vereiste. Zo ontstond Kickerheadz, waar wekelijks gespeeld wordt door steeds meer mensen en het niveau blijft stijgen. 

Door het organiseren van grote ITSF toernooien en met onze wekelijkse speelavonden hoop ik tafelvoetbal in onze regio definitief op de kaart te zetten.

Qaiser Syed  Kickerheadz Rotterdam

 


Founder of Kickerheadz: Qaiser Syed

All rights Reserved.
Privacy statement (AVG/GDPR)