Skip to main content

Nieuw hier?

Vind je het leuk om te tafelvoetballen? Dan zit je hier goed! Op deze website vind je alle informatie over de sport Tafelvoetbal. En ja, het is een sport. Techniek, strategie, creativiteit, actie en druk, het zit allemaal verweven in het spel. Tafelvoetbal wordt op recreatief niveau gespeeld maar Nederland draait ook mee met de wereldtop. In Nederland spelen zo’n duizend personen actief tafelvoetbal in competities en op toernooien. Misschien is tafelvoetbal wel iets voor jou! Met een paar goeie tips en wat oefening word je snel veel beter!

Op deze site vind je locaties bij jou in de buurt waar regelmatig gespeeld wordt.

 

In verschillende regio’s worden competities gespeeld in verschillende klassen. Daarnaast organiseert de NTVB samen met de regionale bonden toernooien (van regionaal tot internationaal). Aan deze toernooien mag iedereen meedoen, dus jij ook!

Ook begeleiden wij bedrijfstoernooien en organiseren wij workshops en clinics om tafelvoetbal bekend te maken bij het grote publiek.

 

Kijk gerust verder op de site om te kijken welke activiteiten er bij jou in de regio zijn.

Heb je vragen? Stuur een mail naar bestuur@tafelvoetbal.nl. We willen je graag laten zien wat tafelvoetbal allemaal te bieden heeft.

 

 

Fairplay - Be Part of the Pride